Fenerbahçe Maçı Son Şansı!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
13_riekerink-basaksehiri-mercek-altina-aldi_147800775117.jpg

Takımdaki kötü gidişatın nedenlerini Hollandalı hoca Jan Olde Riekerink'e soracak olan Galatasaray yönetimi, Kadıköy’de oynanacak zorlu Fenerbahçe derbisinin kazanılması gerektiğinin altını çizecek.

Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmasına karşın son haftalarda dökülmeye başlayan Galatasaray’da, Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından alarm verildi. Kadro seçiminin yanı sıra geç kaldığı değişiklikler nedeniyle de eleştirilen Hollandalı teknik adam Jan Olde Riekerink’e yapılan en büyük eleştiri ise takıma oynattığı futbol. Haftalar geçmesine karşın, sarı-kırmızılı takım iyiye değil, kötüye doğru gidiyor.

Bunun üzerine de harekete geçen yönetim, Riekerink'i görüşme odasına çağırdı. En kısa sürede başarılı çalıştırıcıdan kötü gidişin nedenlerini dinlemek isteyen sarı-kırmızılı idareciler, artık puan kaybı yaşanmaması gerektiğine de dikkat çekecek. Sırasıyla Fenerbahçe ve Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın bu maçlardan en az 4 puan alamaması durumunda, Riekerink Bey'in kredisi azalacak.

KADERİ DERBİYE BAĞLI

Riekerink’ten detaylı bir rapor istemeye hazırlanan yöneticiler, 20 Kasım'da oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasının kaybedilmesi halinde radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ve Bursaspor maçlarından en az 4 puan hedefleyen sarı-kırmızılılar, 16 yıldır kazanamadığı Kadıköy deplasmanında kaybetmesi halinde, Hollandalı teknik adam; bir kez daha gözden geçirecek.

PLANLAR DEĞİŞTİ

Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrasında morali iyice bozulan Jan Olde Riekerink ise oyuncularından morallerini bozmamalarını istedi. Kasım ayındaki kritik 3 karşılaşmada 9 puan hedefiyle yola çıktıklarını hatırlatan Hollandalı çalıştırıcı, 6 puanın da kendilerinin işine yarayacağının altını çizdi. Olası bir galibiyet serisi, zirve ile açılan farkı da azaltacak.

AMK

PORTAL HABERİ

Kaybetsek bile göndermezler geçiniz.Şu aşamada göndermekte pek doğru değil zaten.

Bunlar ne manasiz haberler . GS ne zaman kazanmis ki riekerink in kaderi bu maca bagli olsun . 25 senede 1 kez kazanmisiz gidip 11 haftalik td nin kaderini bagliyor haber bu maca

Bos haberler bos

Takımdaki kötü gidişatın nedenlerini Hollandalı hoca Jan Olde Riekerink'e soracak olan Galatasaray yönetimi

:red: İki senedir oyuncular suçlu, hocalar suçlu, taraftar suçlu bir bunlar değil.

Dick için böyle haberler yaptılar mı lan.

Satılmış şerefsizler.

Tek suçlu hoca öyle mi? Başka hoca olsa bu takım uçacak sanki.

Sahadaki milyonluk eşşeklerden niye kimse hesap sormuyor?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Eğer sadece hoca gidecekse büyük skandal olur. Hocayı getiren sizsiniz zaten, 1.5 senede Galatasaray'ı nereden nereye getirdiniz.

Hocadan önce yönetim gitmeli. JOR'u ben en baştan istemiyordum zaten ama eğer bir suçlu aranıyorsa önce yönetim. Çünkü hocanın kariyeri, her şeyi belli.

Altyapı diye getirip sonra bir anda A takım'a aldınız adamı. Elinden geleni yapıyor ama kapasitesi bu.

valla artık zaman ne rikerinke bey deme zamanı ne şinocu poldici musleracı olma zamanı artık sahada adam gibi top oynayan canla başla oynayan bir galatasaray görmek istiyorum bunu izlettiremiyorsanız defolun gidin hepiniz artık hiç bir futbolcuya tahammülüm ve sabrım kalmadı

İlla kovacaksanız şimdi kovun.
Fenerbahçe maçını kazanma ihtimalimiz en fazla %5. Ancak büyük şans ile her şey lehimize denk gelirse kazanırız. Bunda da Riekerink'in bir katkısı olmaz.
Fark yedirtmesin, ben razıyım.

Öyle bir algı yaratılıyor ki sanki tek sorun hocaymış gibi.

Bir de bu algıya kapılan asalaklar görüyorum. Yazık gerçekten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İlla kovacaksanız şimdi kovun.
Fenerbahçe maçını kazanma ihtimalimiz en fazla %5. Ancak büyük şans ile her şey lehimize denk gelirse kazanırız. Bunda da Riekerink'in bir katkısı olmaz.
Fark yedirtmesin, ben razıyım.
aga bu kadroyun basina ancelottiyi bile getirsen kadikoyden 3 puan alamaz haftaya

yonetim istifa etmeli herseyden once

Hocanın devre arası yapacağı transferler beklenmeli ancak sezon sonu karar verilebilir gönderilip gönderilmeyeceğine.

Zaten kazanamayız. Tamam oyunu geç oluyor,tercihleri yanlış fakat futbolcuların hiç mi suçu yok?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takimimiz komple degismesi lagzim, selcuk melcuk fln gitmelidir

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Fener'i yenersek Riekerink Beyciler çoğalırlar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav he, son sansi. Hangi teknik adamla orda kazanmisiz biz?

Adama gülerler.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yav he, son sansi. Hangi teknik adamla orda kazanmisiz biz?

Adama gülerler.

Ne guzel dedin , sanki bundan onceki 10 farkli teknik adamla surekli galibiyet aliyoruz . Aslinda buradaki mac basligindaki yorumlara da sasirmamak elde degil , her kadikoy oncesi kazanacagiz bu sefer umutlari .. Ne zaman kazandin ? Sonra baska forumlarda neden alinti yapilip alay ediliyor diyoruz , ederler tabi

Sen 25 sezonda 1 galibiyet almissin , her sezon forumda bu sefer o sefer diye kendine gulduruyorsun , kaybediyorsun , sonraki sene yine ayni yorumlar

Rulette surekli ayni sayiya oynasan 37 kerede 1 kez tutturma sansin var , muhtemelen kupa ozel mac filan eklesen 37 de 2 ya da 3 kez galip geldik , hala kalkip bu sefer vs deniyor

Basin da bunun uzerinden hocayi asmaya kalkiyor

Ne guzel dedin , sanki bundan onceki 10 farkli teknik adamla surekli galibiyet aliyoruz . Aslinda buradaki mac basligindaki yorumlara da sasirmamak elde degil , her kadikoy oncesi kazanacagiz bu sefer umutlari .. Ne zaman kazandin ? Sonra baska forumlarda neden alinti yapilip alay ediliyor diyoruz , ederler tabi

Sen 25 sezonda 1 galibiyet almissin , her sezon forumda bu sefer o sefer diye kendine gulduruyorsun , kaybediyorsun , sonraki sene yine ayni yorumlar

Rulette surekli ayni sayiya oynasan 37 kerede 1 kez tutturma sansin var , muhtemelen kupa ozel mac filan eklesen 37 de 2 ya da 3 kez galip geldik , hala kalkip bu sefer vs deniyor

Basin da bunun uzerinden hocayi asmaya kalkiyor
Ben zaten 2 yildir diyorum artik 'Bu sene olacak derken utanmiyormusunuz?' diye.

Yani cidden kazansak bile yinede artik konusmayin, komik oluyor.

Ama alay edilecek bir durum yok ayrica. Fenerbahce orda bizi 17 yildir yenmiyor, ama öyle bir algi var. Ayrica yense bile önemi yok. Hedef orda yenmek degil, sezonu basarili bir sekilde tamamlamak.

Konuya gelirsek, yönetim bu adamdan bunu bekleyemez, adaletsizlik olur. Yiyorsa Terim'i getir ve Kadiköyde yenmiyor diye kov?

Boş beklentiler bunlar. Sonuclar ne olursa olsun su adama bu ve gelecek sezonu verin. Piyasada zaten teknik adam yok. Simdi yine yeni biri gelecek, kendi kadrom degil fln ötecek. Hep zaman kaybediyoruz bu sekilde.

Geri
Üst Alt