Fenerbahçe Maçını Nerede Seyredeceksiniz?

Abi helal olsun tvnin fiyatını yazmamışsın. Sende büyük ilerleme görüyorum.

Malesef cok para gitti , 18 bin .. ama 2008 avrupa sampiyonasindan sonra 10 senedir ilk tv degisimi

ustelik oled lerde maksimum 65 inch vardi bu rakamlara , bazilari buyuk sever diyerekten goruntuden feragat edip buyuk ekran aldim

ama soyle soyleyim , hem 1 sene eski panel , hem en ust segment led degil , oled zaten degil

rakamlar ucmus , en iyisini almaya kalksan 50-60 binlere cikman lazim

dısarda olacagım 2 saat kulagımda müzikle

Malesef cok para gitti , 18 bin .. ama 2008 avrupa sampiyonasindan sonra 10 senedir ilk tv degisimi

ustelik oled lerde maksimum 65 inch vardi bu rakamlara , bazilari buyuk sever diyerekten goruntuden feragat edip buyuk ekran aldim

ama soyle soyleyim , hem 1 sene eski panel , hem en ust segment led degil , oled zaten degil

rakamlar ucmus , en iyisini almaya kalksan 50-60 binlere cikman lazim

Anlıyorum. Şu an rakamları loading...

evde kuzenle izlerim büyük ihtimal
sabah önce güzelce sporumu yaparim sonra da mac havasina girerim

Forum olarak maçı hep beraber izlemeyelim.

Forum olarak maçı hep beraber izlemeyelim.

Ben dayanamam sanırım. Çok zor bir ihtimal. Pazar günü maçı izlemedim. Ama dışarıdaydım. Hatta ilk dakika golü yediğimizde telefonumu tamamen kapatmıştım; takip etmeyeyim diye. İşim olmaz ve bomboş otururken maçı izlememek... Kendime güvenmiyorum.

Ben dayanamam sanırım. Çok zor bir ihtimal. Pazar günü maçı izlemedim. Ama dışarıdaydım. Hatta ilk dakika golü yediğimizde telefonumu tamamen kapatmıştım; takip etmeyeyim diye. İşim olmaz ve bomboş otururken maçı izlememek... Kendime güvenmiyorum.
Sözünü tutmayacaklarla işimiz yok zaten.

Ciddi şekilde düşünüyorum izlememeyi.

Sacma sapan totemlere inanmadigim icin, ailemin yanina gidecem cuma gunu isden sonra, cumartesi gunude full bu mac odakli odamdan cikmayip forumda renkdaslarimla beraber kafa acip mac saatindede odamda tvyi acip izleyecem. kazanirsak aksam barlarda surunecem, kazanmazsakda aksam barlarda surunecem.

Yllardır ilk defa ciddi ciddi izlememeyi düşünüyorum.

sent via GSC

Sözünü tutmayacaklarla işimiz yok zaten.

Ciddi şekilde düşünüyorum izlememeyi.

Maç anında ne yapacağınla alakalı. Misal arkadaşlar kulağıma müzik takarım, oyun oynarım vs. diyor. İmkansız beceremem. Başka bir kanal izleyeyim. Olmaz. Dışarıda bir yere eğlenmeye gitsen, saat 19.00'da nereye gidebilirsin ki... İçmeye gitsen yan masada biri "Fener attı" dese bende şalter atar. İyisi mi kadere razı olup izlemek.

Geri
Üst Alt