Haber Fenerbahçe, Mason Greenwood Transferini Bitirdi

Kendi tuttuğum takımda asla istemeyeceğim biri yaptığı suçtan(tecavüz+darp) dolayı. Rakibimde olsun da istemezdim çünkü kaliteli oyuncu. Bazılarına katılmadığım tek nokta oyuncuya Osimhen ayarında demeleri ben o kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum.

O karıyı dövmese zaten bu yaşta buralara gelecek adam değildi herkes biliyor bunu. Üstü kapatılacak bir şey değil ama sonuçta adamın cezası falan da yok hala karıyla beraber.
Hukukta karına tecavüz etmek de suç. Tartışmayalim hocam dünyanın en iğrenç suçunu işlemiştir. Olayın üstü kapatılmıştır.

Bellingham in suratına bağırış videosuna bakabilirsin zaten. Topculuğuna dediğim gibi tek laf etmem ama tencere kapak oldu fenerle.

Şimdi bunu ilk iş kadın voleybol ve basketbol maçlarını izlemeye götürürler. Bunlar muz sallayana midesi ağrıyordu dediler böyle kulüpler

Bu lavuk taa yillar once manuda rasford ile birlikte oynarken izlemisimdir en son. O halini de hic hatirlamiyorum. Bidahada izlemedim bu kadar fark yaratacak kadar iyimi bakalim gorcez. Puşt oldugunuda belirtelim

O karıyı dövmese zaten bu yaşta buralara gelecek adam değildi herkes biliyor bunu. Üstü kapatılacak bir şey değil ama sonuçta adamın cezası falan da yok hala karıyla beraber.
Cezası falan yok diye küçültülecek yada geçiştirilecek bir mesele değil bence. TR'de bir kıza bir x kişisi tecavüz ediyor sonra ailesi onu o kişiyle evlendiriyor. O x kişisi nasıl suçsuz diye bakmıyorsam buna bakmam. Sonuçta bağnaz, paraya düşkün aileler dünyanın her yerinde var.

Forum karaları bağladıysa burada bir cacık yiyemez muhtemelen, prime Messi sanki, sen önce taraftar olarak Dursun adlı şahsı baskı altına al da transfer yaptır, boşverelim şikeciler kimi alırsa alsın sirk gibi kulüpleri. Sende osimhen var uğurcan var sanchez var, fenerden iyi takımsın sadece teknik direktörün fazla ahbap çavuş ilişkisi içinde topçularla ve en önemlisi başkanın pasif ivedi şekilde koltuktan indirilmesi gereken biri, camia kendi işine bakmalı

Bu arada TR de başarılı olmuş son İngiliz Leş Ferdinand 88-89 sezonu. Yani geçiniz Latin Amerikalı olsa korkardım da kendilerini dünyadan üstün gören ırklardan korkmam

Herif sadece dovmedi ki, tecavuz de var isin icinde. Bir sekilde (burayi sen tahmin et) sikayetler geri cekildi, olayin ustu kapatildi.

Forum karaları bağladıysa burada bir cacık yiyemez muhtemelen, prime Messi sanki, sen önce taraftar olarak Dursun adlı şahsı baskı altına al da transfer yaptır, boşverelim şikeciler kimi alırsa alsın sirk gibi kulüpleri. Sende osimhen var uğurcan var sanchez var, fenerden iyi takımsın sadece teknik direktörün fazla ahbap çavuş ilişkisi içinde topçularla ve en önemlisi başkanın pasif ivedi şekilde koltuktan indirilmesi gereken biri, camia kendi işine bakmalı
Bu adam simdi baskanligi biraksa dogru durust baskan adayi yok. Esref Hamamcioglu, Metin Ozturk vs bunlar aday olur anca. Kalsin daha iyi.

Hepimizin gonlunde Erden Timur var ama adamin suclamalari dusmedi, dua edelim de beraat etsin. Ondan sonra bize odaklanabilir.

bu yaşta oyuncuyu cok iyi paraya aldılar bize isterdim açıkçası umarım ellerınde patlar bizd gidelim adı sanı duyulmamıs elemanlara 25 milyon gömelim

3 maçını izlememişimdir, hatta 1-2 ay öncesine kadar önüme 3 foto koyup hangisi greenwood deseniz muhtemelen bilemezdim. Ama bu kadar kişi aynı anda yanılıyor olamaz demek ki iyi adam aldılar. Yüksek ihtimal sane’den çok iş yapacaktır. Hayırsız olsun inş

Bizimkiler artık en az Diaz ya da Bruno Fernandez gibi bir adam almak zorunda kaldı

Geri
Üst Alt