fenerbahçe menajer ağı

Mert S. Yüksel

"Fear is Your Only God"
GalataSarayı Efendileri
Türk futbolundaki yerli stokunu tek bir kaynağın lehine göre konumlandırmaya çalışan organizasyon olduklarından şüphelenilmektedir. Dijital basında "influencer"ları olduğu söylenir.

S. Hurma
F. Saraç
A. Ilıcalı (H. City)
M. Türkcan
G. Özdemir
C. M. Yazıcı
A. Bulut

Dijital
Y. S.

Liste genişletilebilir.

Son düzenleme:
itler yapiyi kurmus. kerem‘in son günde ayrilmasi, yunus‘un sözlesme sürecinde sorun cikmasi ve simdi baris olayi hepsi planlanmistir.

lakin ne olursa olsun bu menajerlerle calisan topcularimiza da yaziklar olsun. yerli futbolcuya asla güvenilmez, alayi hain.

itler yapiyi kurmus. kerem‘in son günde ayrilmasi, yunus‘un sözlesme sürecinde sorun cikmasi ve simdi baris olayi hepsi planlanmistir.

lakin ne olursa olsun bu menajerlerle calisan topcularimiza da yaziklar olsun. yerli futbolcuya asla güvenilmez, alayi hain.
Bunların hepsi genç cahil topçular, kandırıyorlar. Yönetim dikkatli olmalı ve himayesine almalıydı

Bu cok önemli degil ,kulup isteseler menajerlerle ilgili yaptırım yapabilir yani kulüpler sessiz kalıyorsa tek suç oyuncuda degil

Bu cok önemli degil ,kulup isteseler menajerlerle ilgili yaptırım yapabilir yani kulüpler sessiz kalıyorsa tek suç oyuncuda degil
Helal olsun yine buldun yönetime sallayacak bir şey üstad makine gibisin yarın depremle stat yıkılsa sorumlu devlet değil GS yönetimidir dersin

Helal olsun yine buldun yönetime sallayacak bir şey üstad makine gibisin yarın depremle stat yıkılsa sorumlu devlet değil GS yönetimidir dersin
Yönetime sallamıyorum aslinda genel konuşuyorum menajer arkadaşım var iyi biliyorum işleyişi yani kurallara aykırı is yaparlarsa kulüplerin ciddi yaptırım hakları var fifa harici hem fifa hem hukuki yaptırım olursa menajerlikleti dahi iptal edilir

Geri
Üst Alt