Haber Fenerbahçe, Nene'yi Aldı

Bitmeyen para var adamlarda.

Skills videosunu seyrettim hücumda bizim lig için gayet güzel. Fizik zayıf bir omuzla uçmalık duruyor. Maçını izlemediğim için defosunu keşfedemedim. Çünkü şu videodaki ve bu istatistikteki bir ilk onbir oyuncusunu Salzburg gibi bir kulüp 1 günde 15'e vermez. Bir sıkıntı defo durumu olabilir, bilemedim.

Hizli, dribblingi iyi ve cool teknigi var videolara bakarsam, baska hiç haberim yok

Çok kötü yorumlar görmedim ben, genel olarak gol atıyor ama oyunda eksikleri var yazmışlar. Satalım da para gelsin modundalar.

Maximin'in oyun tarafı fena değildi, gol tehdidi yoktu. Bu biraz daha golcü gibi. Adını anmak istemediğim diğer transfer de atar 15 gol civarı. Sadece birini alsalar iyi olur. Ama Salzburg'un gözden çıkardığı, para gelsin de başkasını alalım dediği adamı takımda as kanat görmek istemezdim.

Öyle yada böyle adam indiriyorlar eksik bölgeye bizimkiler kış uykusunda, 1 yıldır belli olan kaleci, sağbek gelmedi.

Bu elemanı hiç tanımıyorum ama Kerem ayağında top tutamaz, tempo belirleyemez, bu arkadaş da siyahi pırpır kanatlardan ise fb bu sezon ileri hattlı ile langırt takımı olarak epey iş yapar harbi bunlarda kim top tutup takımı yerleştirecek :D Nesyri desen ayaksız, kanatlar keza öyle, Symanzski kendine hayrı yok Duran ? planlama süper gerçekten bu planın tutma ihtimali %5 filan he ligde hızla mızla zaten yenerler Anadolu takımını ama bunun için 50 milyona iki kanat almasan da yenerdin zaten.

Bu elemanı hiç tanımıyorum ama Kerem ayağında top tutamaz, tempo belirleyemez, bu arkadaş da siyahi pırpır kanatlardan ise fb bu sezon ileri hattlı ile langırt takımı olarak epey iş yapar harbi bunlarda kim top tutup takımı yerleştirecek :D Nesyri desen ayaksız, kanatlar keza öyle, Symanzski kendine hayrı yok Duran ? planlama süper gerçekten bu planın tutma ihtimali %5 filan he ligde hızla mızla zaten yenerler Anadolu takımını ama bunun için 50 milyona iki kanat almasan da yenerdin zaten.
Edson'u aldılar o yüzden 3. stoper gibi kullanacaklardır.

İrfan
Semedo
Skriniar
Yusuf (Çağlar)
Brown
Alvarez
Fred
Szymanski
Kerem
Nene
Duran / En Nesyri

3-5-1-1, 3-4-3 gibi bir şey oynatacak kesin.

İrfan yerine salarlarsa Uğurcan'ı alırlar sonlara doğru.

Geri
Üst Alt