Haber Fenerbahçe, Nene'yi Aldı

Biz de DEDE'yi alalım.
A9Me9YR.gif

Avusturya liginden oyuncu alınmayacağını öğrenememişler anlaşılan.
Yeni 20 milyonluk kazık bu herhalde.

Öyle yada böyle dediğin adamlar ŞL playoffu geldi eksiklerini tamamlayamadılar. Bizde 2 kişi gitti sadece geçen seneden.
Sağbek ve kaleci yok.
Orta saha eksik
Stoper eksik

Onlarda eksik bölge kalmadı üstüne amrabat'ın yerine adam düşünüyorlar. Ayrıca kerem ve kalecide gelebilir. Brown ve semedo kötü değil bu sene planlamada yanlış yaptıklarını düşünmüyorum. Oğuz aydın, ick filan yedek olacak. Bol alternatifli kadro kurdular.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağbek ve kaleci yok.
Orta saha eksik
Stoper eksik

Onlarda eksik bölge kalmadı üstüne amrabat'ın yerine adam düşünüyorlar. Ayrıca kerem ve kalecide gelebilir. Brown ve semedo kötü değil bu sene planlamada yanlış yaptıklarını düşünmüyorum. Oğuz aydın, ick filan yedek olacak. Bol alternatifli kadro kurdular.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eksik bölgeleri mi kalmadı :D Adamların doğru düzgün oynayabilecek ortasahaları yok 6 almayı düşünüyorlar yetmez 8 de lazım. Bol alternatif dediğin kadro içeride kaos çıkarabilecek kadro yalnız. Öyle çok oyuncu demek iyi birşey değil öyle olsa Gurdiola fazla oyuncuları gönderin çok oyuncu ile çalışmayı sevmiyorum demezdi. Şu zamana kadar sadece kesin olarak kaleci eksiğimiz var derim sayı olarak onu da günay şu zamana kadar iyi idare etti. Diğer yazdığın yerler trasnfer sezonu bitene kadar gelebilirse harika iş çıkarmış oluruz acelemiz olmayan bölgeler hepsi sağ bek dahil.

Bu kim lan hiç tanımıyorum… umarım iyi değildir…

Duran 26
Ambarat 13
Skrinar 10
Brown 8
Nene 20
Semedo haricinde şimdiden 77
Kerem ve orta saha için 35 verseler 112 milyon
Belki Uğurcan'i da alacaklar.
Sonra Singo için 30 verince auwww
Bunların bütçe +100 ise bizim bütçe +150 olmalı

Yalan yok hic tanimiyorum taniyanlar biraz bizi aydinlatsin iyi ve kötü yanlarini.

Eksik bölgeleri mi kalmadı :D Adamların doğru düzgün oynayabilecek ortasahaları yok 6 almayı düşünüyorlar yetmez 8 de lazım. Bol alternatif dediğin kadro içeride kaos çıkarabilecek kadro yalnız. Öyle çok oyuncu demek iyi birşey değil öyle olsa Gurdiola fazla oyuncuları gönderin çok oyuncu ile çalışmayı sevmiyorum demezdi. Şu zamana kadar sadece kesin olarak kaleci eksiğimiz var derim sayı olarak onu da günay şu zamana kadar iyi idare etti. Diğer yazdığın yerler trasnfer sezonu bitene kadar gelebilirse harika iş çıkarmış oluruz acelemiz olmayan bölgeler hepsi sağ bek dahil.
fred, amrabat, simanski, talisca, mhy, bertuğ, gerektiğinde ick os oynar daha ne olcak birde yeni adam alcaklar.

Bizde kim var? tor, lemina, sara, 4.isim kim berkan mı? demirbay, mertens gitti, almancı çocuk gidiyor ?

stoperde davinson, apo, 3.isim yok? onlarda sikrinyar, oster, yusuf, çağlar, djiku, carlos, becao

Eksiklerimiz sorun değil diyorsun ama ş.liginde sağbekte sallai kalede günay stoperde apoyla elek oluruz. Ayrıca ligde de göztepe, konya, kayseri gibi sert deplasmanlarda ve derbilerde sıkıntı yaşarız. Sonra avrupa maçına kaan, berkan bekleriyle çıkıyoruz. 8 ş.ligi ve 36 lig + kupa maçı var, alternatifli kadro her zaman tercihimdir. Guardiola ne demiş çok umrumda değil. Ayaklarımızın yere basması lazım, bazen çok havalanmak kötü sonuçlar doğurur. Bir an önce eksiklerimizi giderip zorlu maratona rahat çıkmamız lazım. 75 m€ bir adama verdiğimiz sezonda eksik kadro dünya saçması olur.

Geri
Üst Alt