Haber Fenerbahçe, Nene'yi Aldı

Kazanamadiklari macin bir kac gun sonrasi surekli transfer acikliyor ezik kOC mahahaha
Aziz Yildirimdan ögrenmis, Fener'in standart transfer politikasi, her yenilgi/puan kaybi = transfer. Transfer sezonu bittikten sonraki puan kayiplardan sonra zaten anca bunlarda tepki basliyor, transfer sezonunda unutuyorlar herseyi transferlerle

fred, amrabat, simanski, talisca, mhy, bertuğ, gerektiğinde ick os oynar daha ne olcak birde yeni adam alcaklar.

Bizde kim var? tor, lemina, sara, 4.isim kim berkan mı? demirbay, mertens gitti, almancı çocuk gidiyor ?

stoperde davinson, apo, 3.isim yok? onlarda sikrinyar, oster, yusuf, çağlar, djiku, carlos, becao

Eksiklerimiz sorun değil diyorsun ama ş.liginde sağbekte sallai kalede günay stoperde apoyla elek oluruz. Ayrıca ligde de göztepe, konya, kayseri gibi sert deplasmanlarda ve derbilerde sıkıntı yaşarız. Sonra avrupa maçına kaan, berkan bekleriyle çıkıyoruz. 8 ş.ligi ve 36 lig + kupa maçı var, alternatifli kadro her zaman tercihimdir. Guardiola ne demiş çok umrumda değil. Ayaklarımızın yere basması lazım, bazen çok havalanmak kötü sonuçlar doğurur. Bir an önce eksiklerimizi giderip zorlu maratona rahat çıkmamız lazım. 75 m€ bir adama verdiğimiz sezonda eksik kadro dünya saçması olur.
Hocam sana kimse eksik kadro devam edilsin demiyor ki. Acele edilmesine gerek yok doğru oyuncu doğru fiyata alınsın diyoruz. Kimse ŞL 'Ye eksik kadro alternetifsiz kadro ile gidelim de demedi. FB ön eleme oynuyor onlar eksiklerini tamamlamak zorundaydı ki hala tamamlayamadılar. Bizim öyle bir sıkıntımız yok haftaya Kayseri deplasmanına gdiyoruz göreceğiz ne kadar sert geçecek bu kadro ligte ki her takımı güle oynaya yener fb dahil.

Dorian Schuster: Zaman zaman oyunun içinde kaybolabiliyor ve bu da istikrarlı bir performans göstermesini zorlaştırıyor. Yine de geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında büyük bir gelişim kaydetti. Özellikle Avusturya liginin şampiyonluk grubunda güçlü rakiplere karşı öne çıkarak Salzburg’un kötü geçen sonbahar dönemine rağmen ligi ikincilikle bitirmesinde başrol oynadı. Şampiyonlar Ligi’nde aynı etkiyi yaratamadı. Üst düzey maçlarda tempoya ve fiziksel mücadeleye uyum sağlamakta zorlanabiliyor. Bu yüzden hangi seviyede kalıcı olabileceği hâlâ tartışmalı. Ancak doğru ortamda gelişimini sürdürürse potansiyeli onu çok daha yukarıya taşıyabilir.

Uzman yorumuna göre çokta bir şey vaat etmiyor. Tempo ve fiziksel mücadeleye uyum sağlayamayan adam bu ligde tutmaz.

Kim bu Kerem'in zencisi mi?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Demirtas analiz videosunu izledim. Kotu topcu degil ama oyle bir artisida yok gibi anlatti.

Nasil bir camia bunlar ya

Adama verdikleri forma numarasina bak böyle bir kompleks ömrümde görmedim insan utanir ama utanma duygulari kalmamis

Atanamamış bruma

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kim bu issiar dia kılıklı herif forma numarasını bile çalmışlar puahahhah

Bizim ligde iyi iş yapar
Morünyonun defansif oyununda hızlı kontralar için kullanacak
Hızlı, driplingçi, çalımcı, ceza sahasında sakin ve ayaklarına hakim
Çok gol atar ve attırır

Bizim ligde iyi iş yapar
Morünyonun defansif oyununda hızlı kontralar için kullanacak
Hızlı, driplingçi, çalımcı, ceza sahasında sakin ve ayaklarına hakim
Çok gol atar ve attırır
Hacı o ligde berisha 22 gol 11 asist yaptı. Buraya geldi paçavra oldu. Gerçi ben bunu hiç izlemedim belki iyidir

karim konate için salzburg izliyim demiştim hiç dikkatimi çekmemiş ama bir maç izlemiştim sadece ztn. oynamamış bile olabilir

Geri
Üst Alt