Haber Fenerbahçe, N'Golo Kanté Transferini Bitirdi

Adam ön libero abi nasıl değil bence yaşın en önemli olduğu mevkii. Drogba bizdeyken yedek kalmak istemiyorsa kapı orada diyordu taraftar yaş çok önemli 35 OTUZ BEŞ.

Ben kötü topçu demiyorum kariyerli falan filan ama görelim beklentim hiç yok.
Bence yanlıış düşünüyorsun. İyi ve kaliteli topçu.
Umarım fenevliler için beklenenin uzağında kalır

Fazla uğraşmasak mı artık acaba, bu sene harbiden feneri şampiyon yapacaklar, görünen o.

Alenen, göstere göstere, gözümüze sokula sokula, hiçbir şeyi umursamadan vay be!

Akira Kurosawa Samurai GIF by Turner Classic Movies

Adamlarda 20 milyonluk Alvarez yedek. Diger yedek muhtemelen 20 milyon piyasası olan Ismail.
Biz ise zorla Lemina aldık
İki tarafta rezalet yönetiliyor..Nesri gibi malyetli adamdan inanılmaz zararlar ediliyor.üzetine kante gibi insnılmsz maliyetlere giriyorlar.Duran falan o paraları bırakıp nasıl gidiyor abi..
Limitler falan Allaha emanet.

Kante gelir oynar fenerin en iyi orta sahası olur. Fenerin Guenduzi yi alması gereksiz oldu. Edson falan bundan sonra şans bulamaz. İnanılmaz para harcıyorlar bizim gibi plan falan yok. Bizim fenere göre şansımız her bölgede üst düzey oyuncularımız var. Fenerin kanat ve forvette net katkı verecek oyuncusu hâla yok.

Nunez'i de alıyorlarmış, işte bu üzer gerçekten. Kante falan ölmek üzere, emekli gibi takılır.

nunezi nasil aliyorlar yav 50m euro bonservisi var en az
bu araplar araba alir satar gibi oyuncu satiyor te allam

Araplar Fb'ye çalışıyor

Zamanında da Çinliler Bjk'ye çalışıyodu

Bi bize vurmadı şu piyangolar

yaş 34-35 son 3-4 senesini arap liginde geçirmiş bir oyuncu için neden bu kadar uğraştılar ki? yani eyvallah zamanında şöyle böyleydi, uzun zamandır üst düzey mücadele gösteren bir ligde değil, bilemiyorum ama ligin vasat durumuna bakacak olursak çok iş yapma potansiyelide doğabilir.

Geri
Üst Alt