Fenerbahçe, Oğuz Aydın'ı Gönderme Kararı Aldı

Ah kafasız çocuk ah. Hiç mi senin kariyer planını planlayan yardım eden birileri yok mu?

Alanyaspor ile neyi ispat etmiş ki 6-7 milyonlar konuşuluyordu? Yaşı 18-19 değil, genç yetenek, alıp parlatalım desen. Olup olamayacağı bu seviye. O paraya bunun hazır olanı Sallai geldi.

Milli aralarda gündem dolsun diye çıkarılan herhangi bir haberden biri.

Bile bile lades

Oyuncu icin söylüyorum

Anadolu dan gelip fener de gelisen bir gökhan gönül var baska yok

Iyi oldu bence

Bize gelse belki Yunus‘u kazanamazdik

Hem fbye 6 milyon girmis oldu

ChatGPT:

Oğuz Aydın’ın Fenerbahçe'deki durumu, genç oyuncuların kariyer gelişimi açısından dikkat çekici bir örnek. 6 milyon euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle transfer edilmesine rağmen, yalnızca 22 dakika süre bulması, hem kulüp hem de oyuncu için sorun teşkil ediyor.

Jose Mourinho'nun sistemine uyum sağlamakta zorluk yaşaması, Oğuz'un bu süreçteki verimliliğini düşürebilir. Kiralık gönderilmesi, onun için önemli bir fırsat olabilir. Daha fazla oynama şansı bulacağı bir takımda gelişim gösterebilir ve kendini kanıtlayabilir. Bu tür durumlar, genç oyuncuların potansiyellerini ortaya çıkarması için oldukça yaygındır.

Karyerini düşünüp beklese ve bize gelseydi rotasyon da ciddi katkı vereceğini düşünüyorum hala. Yunus'u kazanmamızı sağladı böyle de bakmak lazım. Gelseydi belki de Yunus süre alamayacağını düşünüp gitmek isteyecekti.

tjk ya kiralamak suretiyle gonderebilirler

Biz ihtiyacimiz olan bek pozisyonuna 10 milyonluk ayni yasta eleman aldik. O ne kadar oynadi ya da faydali oldu? Once kendimize bakmayi hala ogrenemedik.

bizde olsa okan

hem bunu hem barışı oynatır tüm mac kanser olurduk

yunusuda kazanamazdık

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında transfer yapılmalı bence.

Biz Oğuz Aydın’ı alalım istemiştik olmadı.
Onlar da Zaha’yı istemişti olmamıştı.

Ver Oğuz’u al Zaha’yı bu iş huzur içerisinde çözülsün.

Gelecekte transfer edeceğimiz yerli oyunculara şikecilerde bulaştıklarında ibretlik olarak gösterilecek durum.

Geri
Üst Alt