Fenerbahçe, Oğuz Aydın'ı Gönderme Kararı Aldı

Kendine yazık etti sonuçta bir seçim yaptı her sonucunda bir etkisi vardır yanlış takıma gitmenin bedelini ödüyor.

Special one, special oyuncu diyordu demek ki yalı çocuğunun biz almayalım diye araya girip aldığı bir transfer ki Mourinho süre bile vermiyor.

Herkes içini bir güzel boşaltmışta , bir hayal kurun bize gelse oynayabilecekmiydi ,süre alırmıydı?? Esas bunu tartışalım bence.

Bu herifin ederi maximum 3tu o paraya risk alinabilirdi biz bunların ödediği paraya yıllardır Bundesliga'da oynayan milli takımın banko oyuncusunu aldık..
24 yaşına gelmiş Alanya'da dişe dokunur tek sezonu var 6 milyon sapıkça bir para bu herife

Bu herifin ederi maximum 3tu o paraya risk alinabilirdi biz bunların ödediği paraya yıllardır Bundesliga'da oynayan milli takımın banko oyuncusunu aldık..
24 yaşına gelmiş Alanya'da dişe dokunur tek sezonu var 6 milyon sapıkça bir para bu herife
5 veririm diyordun

adamlara full zarar çakıyoruz ahah

Herkes neden oyuncuya kızmış :asd:çocuk son ana kadar bizi bekledi bizim haramı yöneticiler almıyoruz deyince fener bastı parayı aldı, sanki suçlu oguzmus gibi
O dönem ihtiyacımız olmadığı halde 5'e kadar çıkmışız. Önce bir miktar para ve oyuncu teklif edildi. Alanya kabul etmedi. Biz de 3-4 bandında teklif sunduk. Biraz daha arttırın dediler 5'e kadar çıktık. Son anda fener araya girdi ve 6 verdi. Oğuz'un beklediği falan yoktu. Alanya yok mu arttıran dedi. Bizden bu kadar dedik. Adamı bir mal gibi açık arttırmaya çıkardılar. Acun abisi gidip ikna etmiş miş. Bak sana değer vermiyorlar falan felan demiş. Oğuz efendi de dememiş ki ya arkadaş adamların ihtiyacı yokken beni istiyorlar 1 aydır uğraşıyorlar, limit sorunu vs varken 5'e kadar çıkmışlar, daha ne kadar değer verecekler. Kendi kulübüm benim görüşüme değer vermiyor, beni bir mal gibi satmaya çalışıyor diyememiş. Gerekirse kendi ücretinde indirime gidip yardımcı olabilirdi. Ya da fenere gitmezdi. Silah zoruyla göndermediler herhalde. Yani burada problem bizde değil bence.

O dönem ihtiyacımız olmadığı halde 5'e kadar çıkmışız. Önce bir miktar para ve oyuncu teklif edildi. Alanya kabul etmedi. Biz de 3-4 bandında teklif sunduk. Biraz daha arttırın dediler 5'e kadar çıktık. Son anda fener araya girdi ve 6 verdi. Oğuz'un beklediği falan yoktu. Alanya yok mu arttıran dedi. Bizden bu kadar dedik. Adamı bir mal gibi açık arttırmaya çıkardılar. Acun abisi gidip ikna etmiş miş. Bak sana değer vermiyorlar falan felan demiş. Oğuz efendi de dememiş ki ya arkadaş adamların ihtiyacı yokken beni istiyorlar 1 aydır uğraşıyorlar, limit sorunu vs varken 5'e kadar çıkmışlar, daha ne kadar değer verecekler. Kendi kulübüm benim görüşüme değer vermiyor, beni bir mal gibi satmaya çalışıyor diyememiş. Gerekirse kendi ücretinde indirime gidip yardımcı olabilirdi. Ya da fenere gitmezdi. Silah zoruyla göndermediler herhalde. Yani burada problem bizde değil bence.
problem net olarak bizde hemde cok net bizim 5milyona cıktıgımız şehir efsanesi daha dogrusu bonuslar ile cıkmışız 3+bonuz filandır kesin
1 ayboyunca transfer ıcın ugrasılmaz
genc oyuncuların kulüplerine karşı gelme şeyi olamıyor maalesef emre akbaba vs bunlar geride kaldı artık kulüp bonservisi kabul edince oyuncuya baskı yapıyor kadro dışı kalırsın vs diye yanı oyuncuyu bir şekilde ikna ediyorlar
biz o dönem oguzu almak istemedık o yuzden cingene pazarlıgına giriştik gerçekten mantıklı bir öneriyle gitsek verirdi adamlar fenerin alakası bile yoktu baslarda
oguz adına üzüldüm ama oyuncunun hicbir sucu yok baş suclu okan hoca ve yönetim bukadar net

2 gun onceki aciklamasi.

Jose Mourinho: ''İrfan bugün kulübedeydi, Tadic oynadı ama sürekli bunun için ağlıyorsunuz, 'Neden İrfan oynamıyor' diye... Şimdi de Oğuz'u söylüyorsunuz. Şunu tavsiye edebilirim size. Bunu anlayabilirsiniz. Çok önemli, çok harika bir oyuncu da kritik bir hata yapabiliyor takım için."

Genç futbolcu olup Fener'e gidende zerre beyin yoktur.

Bu tip başarısız transferleri yeterince dile getiremiyoruz… anadolu topçusu 20 kez düşünmeli bunlara gitmeden. Bizim teklifler bütçe olarak düşük kalmalı.

Hangi anadolu takimina giderse gitsin sov yapar, sonra tekrar fenere gelip kadroya giremez. Bazi oyuncular cidden sirf kücük takimlar icin yaratilmis oguz da bunlardan biri

Adam serbest değildi. Mis gibi 4 senede 6 milyonu alacak. Maç ihtiyacını da haftada 3 kez halı sahada giderir.

Geri
Üst Alt