Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplantıyı izlemiyorum ama x de paylaşınları zevkle takip ediyorum. Çirkef, amatör, kaoslu, inanılmaz çoçuksu bir ortam var. Böyle adamların yönettiği bir kulübün hala var olması bile mucize. Bıraksınlar şampiyonluk hayallerini febenin yok olmadığına dua etsinler.

Mourinho geldi diye koçun 6 yıllık bütün başarısızlığını rezilliğini unuttu herifler.

Lube Ayar'ın konuşmasının yarısı "Ben aslında Aziz Yıldırım'ı çok seviyordum ama her şeyin önüne kendisini koydu" diyip Ali Koç'u övmekle tamamlamasına aldanmayın. Bu seçimde Ali Koç tek başına aday olsaydı veya Aziz Yıldırım çıkıp bu kadar abuk subuk konuşmasaydı, o konuşmanın yarısı bize iftira atmakla geçecekti emin olun.

Herif kıçını yırttı alkış alırım diye canlı yayında...

sessilzik hakim oldu.

mourinho biraz tökezler ve klasik agresif halıne dönerse ,solugu bodrumda fatih hocanın yanında alır,bunu bildikleri icin deliriyorlar
Bir iddia var zaten Mou'nun Al Qadsiah diye bir takımla anlaştığı ki ne hikmetse Mourinho instagram hesabından bu takımı takip ediyor takip ettiği 2 takım var biri FB diğer bu takım. Rivayet odur ki üst lige yeni çıktığı için bu sene kadro kurmasını bekliyor seneye Mou çok yüksek bir yıllık ücrete bu takımın başına geçecek. Takımın sahibi de Aramco diye milyar dolarlık gösterilen bir petrol şirketi.

bununla geldim bununla giderim diyen winner dayı bunların tamamından daha entellektüel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt