Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bugün seçimin resmi belli oldu - azizin kitlesini bastırdı koç öyle ya da böyle.

program öncesi zten karşılıklı konuşmuşlardır.

Barış ortamı - tamamen hedef havası resmedilecek %99.

Kalabalık önünde olmadığından sakin konuşurlar.

Ben Aziz’in sakince çekileceğini düşünmüyorum ama ali koç böyle bir risk almazdı.

Sonra kanal parasından transfer parası çıkacağını düşünen malları gördükte salla ne olursa olsun bunlardan bir cacık olmaz diyorum

Hangi kanalda kaçta? Kuru sıkı mı yaptılar yoksa?
22:30 - NOW (eski fox)

sakin geçecek. moderatörede tembih edilir "fetö metö konularına girme"

mourinho üzerinden 2 3 şey döner ve biter gözüyle bakıyorum.

inşallah kıyamet kopar ama beklentim yok.

22:30 - NOW (eski fox)

sakin geçecek. moderatörede tembih edilir "fetö metö konularına girme"

mourinho üzerinden 2 3 şey döner ve biter gözüyle bakıyorum.

inşallah kıyamet kopar ama beklentim yok.
Ben birleşme bekliyorum. Aziz Yıldırım kazanamayacağını bugün gördü. Ali Koç ta daha fazla kirli çamaşırların ortaya dökülmesini istemiyor. Daha fazla yıparanmadan kahraman olarak çıkma senaryosu olarak görüyorum.

çok net arbede çıkar
inşallah - ben ayarlı senaryo olacağını düşünüyorum biraz.

bağırıp çağırsalar keşke.

ama fenerde ne zaman boşa havlamalarda edilen iddaalı lafları ciddi yrde sorsan - kedi gibi yumuşak konuşurlar.

bol geri viteste gelebilir.

birbirlerini yerler umarım.

Ben birleşme bekliyorum. Aziz Yıldırım kazanamayacağını bugün gördü. Ali Koç ta daha fazla kirli çamaşırların ortaya dökülmesini istemiyor. Daha fazla yıparanmadan kahraman olarak çıkma senaryosu olarak görüyorum.
halbuki 2 saat önce ali koç "gene tv ye çıkalım dedik - gene olmadı" gibi giydirmişti.

normalde baya çatmaları lazım birbirlerine.

TV de kongrede görünen Ali Koç %99 aldı gibi resmediliyor ama genede aziz beklenende fazla oy alacaktır - yetmeyecektir tabide . ama mesaj olarak başarısızlıkta ali koçu sepetlerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt