Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bu nedir ya, adamlarin oturup kendi aralarında çözmesi gereken yillar onceki konuyu, ekran karşısında cozmeye calisiyorlar. Bizim baskanlar cikip bu detaylari konussalar SG derdim. Abi Galatasaray icin ne yapiyorsunuz, bana aranizdaki olanlar cok enterese etmiyor derdim. Bu adamlar bir de para, güc ve makam sahibi

Olay şampiyon olmak değil saygınlık.

Sen rakibin başkanına sn ali koç dersin adamlar senin başkanına sinek ikili diyor. Ve ekliyor ona herşeyi söyleyebilirsin.

Saygın bir insana şu lafları kimse edemez.

bence saygın olmayan o ifadeleri kullananlar

birisi size hakaret etse sizin saygınlığınız mi küçülür onun mu

bu aksam ya bu adamlar "yanlış anlamışız" diyerek 2 3 kişiyi kurban edecekler

ya da birazdan çok sert kıpkırmızı piskopat modunda bir alı koç geliyor

Ali viski-çay yapıyor Aziz sek viski

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dursunu savunmak istemem de 2 yılda 2yıl şampiyon olan başkandan 2 meczup ve kabadayı yüzünden niye utanıyorsunuz

10 yıldır şampiyon olamayan 2 meczup adaya sahip olanlar utansın
Hoşlarına gidiyor sanki ben de anlamıyorum şu durumu. Gerektiği yerde eleştirdiğimiz kadar bunun gibi eşkiyalar, şikeciler karşısında desteklemeyi de bilmeliyiz.

Azizin bile kendinden umudu yok ali seçilir tekrardan

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koc tam akpliler gibi.Hic bi konuda net bi bilgisi olmasa bile karsisindaki kisiyi dinlemeyip ona karsi sacma sapan laflar ediyor.Tam bi kibir abidesi herif.Soyadi Koç olmasa suratina bakilmayacak adam milyar eurolarla oynuyo.Turk insaninin parayi gorunce kendini bi yerlere konunlandirmasini Ali Koc’a bakinca gorebilirsiniz.Hic bi sey basaramayip sadece parasi var diye surekli on planda olmaya calisan bi egoist.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt