Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.448
- 14.064
- 1.728
Londradaki fetö baronları ne alaka. Çok merak ettim anlatmadı azize. Lafa geldi mi hepsi allahtan başkasından korkum yok der
Bunlarla mi alakali acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Londradaki fetö baronları ne alaka. Çok merak ettim anlatmadı azize. Lafa geldi mi hepsi allahtan başkasından korkum yok der
sıfır kimse yokyeni yönetimin en güçlü figürü, ekran yüzü olabilecek ismi kim renktaş
Mourinho'nun futbolunda saha içi olayları azalır ama var ya .yönetimin içinde 1 tane bile kulübün hakkını çıkıpta savunacak insan yok,yani şimdiden kendinizi saha içi ve dışına iyi hazırlayın
Galatasaray kültürü ve fenerbahçe kültürü arasındaki fark zaten senin söylediklerinin olmayacağını gösterir. Daha öncede güçlü isimler ve zengin insanlar da başkan oldu ama gitmeyi de bildiler.çok fazla sektörde öncü firmaları olduğu için yerleşik olarak güçlü bir soy isim o yüzden onlardan daha fazla zengin olup daha az etkisi olan insanlarda var.
Ayrıca ben güçlü başkan olayının Galatasaray'a zarar vereceğini düşünüyorum çünkü bu 2 adam 26 yıl yönettiler ikisi de güçlü başkan ve sonuç olarak hala aday oluyorlar çünkü camiaları bunları alt edebilecek güçlü isim çıkartamıyor çünkü nüfusları fazla.
Bizde böyle bir şey zaten olmaz ama olması ve kişisel hırs ve egolar Galatasaray'a çok büyük zarar verir.
Diğer başkanlara haksızlık etme hiç biri bu aliye sessiz kalmazdı
sıfır kimse yok
Bunlarla mi alakali acaba?
dursunu savunmak istemem de 2 yılda 2yıl şampiyon olan başkandan 2 meczup ve kabadayı yüzünden niye utanıyorsunuz
10 yıldır şampiyon olamayan 2 meczup adaya sahip olanlar utansın
Neyi yapamıyor olm Aziz neler yaptı senelerce. Fikret Orman’a neler söyledi geçmişte, Adnanla kankaydı zaten Aziz gizliden bizi severdi diğerlerini sevmezdi. Demirörenle de çok çatışması oldu.biz o yüzden ali yerine aziz gelsin diyoruz
bu sene yapılan şeyleri aliden başkası yapamazdı
Kendisinden beklediğim verimi alamadım. Yorumları biraz fecaat.
çok saçmaladı yaKendisinden beklediğim verimi alamadım. Yorumları biraz fecaat.
Bir de fazla Fb'li taraftar gibi yorumluyor tepki almamak için. Yoksa o çakallıkları falan hep boş geçti.çok saçmaladı ya
"Ayyyy onu deme..." falan filan çok basit yayın kasıntılarıydı açıkçası.
Neyi yapamıyor olm Aziz neler yaptı senelerce. Fikret Orman’a neler söyledi geçmişte, Adnanla kankaydı zaten Aziz gizliden bizi severdi diğerlerini sevmezdi. Demirörenle de çok çatışması oldu.
Aysal tek hareketle sokuyordu cevabı, karşılık veremiyorlardı. Koç o dönem de laf atmaya çalışınca çocukluğuna veriyorum karışmasın her işe dedi mesela.
Sen başkansın sen belirlersin yönü. 2 senedr Erden dışında fark yaratan açıklama bile yapan olmadı bir ananas çıkışı var işte.
Bu takımı dışarıya çekmek de değil sen Galatasaray’a laf ettiremezsin, o pislik mi yapıyor sen 10 katını yaparsın istersen.