Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye futbolculara para bile vereceklerini düşünüyorum. İyice gözleri döndü!

Azizin hükümetle ilişkisi sağlam. Reis azizi seviyor, azizin 28 SP. Safsatası için " mahkeme ile olmaz , en yukarıdaki ile müzakere ile olur " lafı boş değil.

Sırf bu yüzden azizin seçilmesini hiç istemedim. Ali Koç cehape il başkanı gibi devam etsin. Biz işimizi doğru yapalım , fener şampiyonluk göremez.

servet yardımcı da tff başkanı olur

acun saray'a her ay ziyarete gider

koç bütün anadolu takımlarını ve ist takımlarını satın alır

eyüpspor ve gs olarak tek başınayız

gne birisi makas aldı heriften.

hangi dediğim yanlış yaw

şike yaptılar 10 sene önce ceza aldılar mı

son 2 senedir yaptıkları şeyleri görmüyoz mu

Son dediğine dedim ben. Şike yaptıklarını herkes biliyor. Şansa yakalanmış bir olaydı o üstünü kapattilar gectiler. Son 2 senedir yapılanları kimse yargi önünde ispat edemez. Teknoloji çağında çok rahat yaparsin bu işleri. Ki bir ton şirketleri var her yerden resmi fatura keserler. O yüzden istediklerini yapsınlar

servet yardımcı da tff başkanı olur

acun saray'a her ay ziyarete gider

koç bütün anadolu takımlarını ve ist takımlarını satın alır

eyüpspor ve gs olarak tek başınayız

hükümet napacak hakemlere fenerin aleyhine düdük calmayin mi diyecek, ben inanmiyorum üst siyasilerin bu tür seylernen ugrastigni, ugrassaydi son 6 sene 4 farkli sampiyon zor cikardi

Son dediğine dedim ben. Şike yaptıklarını herkes biliyor. Şansa yakalanmış bir olaydı o üstünü kapattilar gectiler. Son 2 senedir yapılanları kimse yargi önünde ispat edemez. Teknoloji çağında çok rahat yaparsin bu işleri. Ki bir ton şirketleri var her yerden resmi fatura keserler. O yüzden istediklerini yapsınlar
yaw son dediğim ironi tabii ki

istediklerini yapsınlar diyorsun da adamlar bu şekilde 99 puan topladı

sen her sene 100 küsür puan toplayamazsın ki, nasıl yenecen bu teröristleri?

yaw son dediğim ironi tabii ki

istediklerini yapsınlar diyorsun da adamlar bu şekilde 99 puan topladı

sen her sene 100 küsür puan toplayamazsın ki, nasıl yenecen bu teröristleri?
2 senedir nasıl başa ciktiysak yine çıkmaya çalışırız. 4 topçun sakatlanir ilahi adalet deriz geçeriz. Lig uzun bir maraton dereyi görmeden paçaları sivamayin. 3 topçunun bağları kopsa eline verirler yani bunlari düşünmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt