Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 30-31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yapılacak kurul saat 10.00’da başlayacak. İlk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanmaması durumunda Genel Kurul 8-9 Haziran’da yapılacak. İkinci genel kurulda çoğunluk şartı aranmayacak.

İki looser başkanın kapismanindan daha looser olan kazansin.Ancak Aziz Yildirim kim ne derse desin daha bu Ali Koca göre daha az saha disi etkenleri bahane ediyordu.Ali Koc her gün yok 28 şampiyonluk kafasına göre yildiz takmalar yok yıldızlari silmeler yok bizi şampiyon yapmacaklar demeler basit işlerle uğraşıyor tad vermiyor o yüzden.

Bunu izleyip daha çok sinir olmaya gerek yok ilgili videolar düşse de yeter.

Umarım berabere biter de mal gibi bir kere daha oy atarsınız.

Manyak mısınız yav izleyipte ne yapacaksınız.

Adamlar yine habire bize küfür ve hakaret edecekler. Salak salak imalarda suçlamalarda bulunacaklar.

Beter olsunlar itoğlu itler.

dostum fenerbahçe kurulu demişsiniz ama galatasaray'dan başka bir şey konuşulmaz orda

Aziz Başkan gelir
Aziz Yıldırım: "Mourinho’yu getireceğiz dedik. İnşallah hafta sonu gidiyorum, görüşeceğiz ve getireceğiz."

Ali Koç: "Bankalar Birliği anlaşmasından 3 yıl içerisinde çıkmayı vadediyoruz."

Aziz Yıldırım: "Bende 2 yıl içerisinde diyorum!"

Aziz Yıldırım: "Kaliteli ve herkesin tanıdığı oyuncuları alacağım. Şampiyon olurken kimseyi tanımam. Hakkımızı yiyen kim olursa ezer geçerim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt