Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç konuşmacı olarak Lube Ayar'ı seçmiş. Tam ona uygun bir profil.

geri aldım izledim 11:01 gibi aziz giriş yapıyor - tüm ceket kravatlılar klabalık oluyor.

garip şekilde ilk karşılayıp el sıkışan iki başkan adayı oluyor.

iki grubun taraftarı bağırıyor

ali koç volta atıyor bütün bunlar olurken

çok komik ortam lan şu.

Bir de anlamadığı SPOR KULÜBÜ diye osuruyorlar - masa tenisleri onlar bunlar - kulübün logosu niye gerçek olmayan - ittirilmeye çalışılan futbol logosu peki?

kürsüde farklı arkadaki bayrakta farklı falan.

rezaletler lan bu herfiler.

Bunlar niye stadyumda yapıyor seçimi salonlar mı dolu

Fener taraftarları ile haksızlıkları savunmaları; bu kafadan dolayı bir halt olmaz bunlardan
1BF40A2B-4C18-459B-94AB-2AF63B3FC024.jpeg

kancık geliyor

Ali salağı ayağına sıktı. Mourinho yu çıkıp konusturacakti ben Ali kazanirsa gelicem diye. Simdi Mourinho zatrn gelmiş aliyi sutlayalim Aziz gelsin diyip bunu göt gibi birakabilirler

Lube Ayar. Ingilizce "Lube" kayganlastiri demek. "Ayar" da Settings demek. Yani Lube Settings. Kayganlastirici ayari. Gereksiz bir bilgi.

e485b5de4336a68a95922a727bdea5c7.jpg

2 resme bakıyorum ve tabiki fırıldak ali diyorum. Acunla falan anlaşamaz bu megaloman. Aziz değişik bi şikeci, çok tehlikeli bi herif...
Simetri hastalığım olustu, ortalasana yazıları😑

Cok büyük ayip edilmistir aziz beye

Bu sene fener sampiyon olamazsa seneye aziz bey de yok bellerini doğrultacak. Sonraki secimde aday olmaz bu yaşanılanlardan sonra
şu ortamda ayıp diye bir şey yok - şerefsiz ve terbiyesiz kaynıyor o kürsü ve çevresi.

adam zaten zorla aday diye bu sene kafa gösterdi - bir daha görmezsin kendisini zaten.

Lube kim ya - canlıda kimse yok kürsüde /mikrofonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt