Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burjuva oyuncağı ve koyun sürüsü taraftarı olan boş bir kulüp

İnanılmaz üslupsuz adamlar. Galatasaray divan kurulunu da izliyoruz, Fener'e sallayan, söven, hakaret eden görmedik. Ama bunlarda neredeyse her kürsüye çıkan bize sövüyor. Bu nasıl bir karın ağrısı?

bende diyorum bu malları kim izler. onlardan çok bizimkiler izliyormuş :D :D
sanırsın cumhurbaşkanı seçiyoruz, amma abartıldı şu seçim.
2018 deki seçimleri öyle keyifliydi ki benzeri oluyor mu diye bakıyo izleyenler.
süheyl - dursun seçimi ne kadar sıkıcıysa bunlarınki olusan kaostan dolayı o kadar keyifli.

Şikeciler zaten galatasaray maç yapsın diye kurulmuş. Adamların hergün her yerde bütün kongrelerinde kendilerinden çok bizi konuşmaları normal çünkü tek hedefleri var bizi yenmek

Acunu koç çok fena gazlamış. Arkanda ben varım istediğini yap, bak geçen sene neler dedim yaptım bir kişi bile çıkıp beni ve yanımdakilere dokunmadı bile demiştir. Acurun fb yönetiminde olması kendine zarar verecek. Öğle orta yolcu tavırları yapıp şikecilerin desteklemeye benzemez direk yönetimde olması. Bizde aktif görevde olan veya ilerde görev almak isteyenlerde de artık bu acurla aralarına mesafe koyarlar.
Gaz değil para, Acun paranın köpeği.. yaptığı yarışma programı Arçelik’ten geçilmiyor, o da bunun karşılığında müthiş iletişimci olduğuna inandığı için gerekenleri yapmayı çalışıyor.

Aha biri Erdoğan’a sallıyor, bir tane alkış yok. Ne oldu Cumhuriyetin kalesi, karnından değil de açıkça eleştirince sus pus oldunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt