Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz mi avantajlı şimdi? Şimdi açtım

edit: Gelmemiş bile Aziz ne oldu?

Aziz Yıldırım' ın seçilme kazanma şansı pek yoktu zaten. Mourinho hamlesi de ters tepince sıfırlandı. FB camiası her daim gaza aşırı müsaittir; Mourinho' yu getirerek işi garantiye aldı Ali Koç.

adam önce bize salladı, şimdi de aziz'e saldırıyor.

Gereksiz hamasetlik gösterisi ve boş yapmaktan başka hiçbir şey yok. Bunlar bir 10 yıl daha zor şampiyonluk görürler.

Bunlar iyi alıştı Galatasaray'da görev alan isimleri. Önce Erden Timur, şimdi Okan Buruk 😡

heh bu da başladı bankalar birliğinden çıkmamız lazım diye.

şey nasıl oluyor, stad ismi Atatürk olsun diye uşrağıyorum diyor, bi de stad ismi için sponsor anlaşması yapıcaz diyor. nasıl bi kafaymış aga bu

şey nasıl oluyor, stad ismi Atatürk olsun diye uşrağıyorum diyor, bi de stad ismi için sponsor anlaşması yapıcaz diyor. nasıl bi kafaymış aga bu

Atatürk ismini alamaz da,

Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Koç Holding Park

gibi bir şey istiyor galiba. Yine kendi sponsor olur kulübe. Holdingspor.

Atatürk ismini alamaz da,

Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Koç Holding Park

gibi bir şey istiyor galiba. Yine kendi sponsor olur kulübe. Holdingspor.
10 yıllık yapacakmış, 90 milyon olmazmış vs. acun taraından gelecek muhtemelen o para

olm hiç eğlenceli olmadı bu iş ama ya ...

ulan aziz yıldırım şundan mahrum bıraktın bizi giderek yazıklar olsun

enfes olacaktır halbuki başında o potansiyel çok vardı

Derbi galibiyeti ve Jose transferi Ali Koca yaradı. Tabi her ne kadar futboldan anlamasa da acun fblerin taptigi bir isim

Koç şirket personellerini toplamış galiba, yine de ufacık bir güruh.

Bu otostop evlatları yine Ali samiyene kufrediyor.bunlarin anaları belli değil demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt