Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toplantının çıktısı Galatasaray başkanına ne kadar kolay dokunulduğu oldu.

Dursun gibi başkanın olursa yarın daha beterini de yaparlar. İtidal çağrısına devam.
şu programın ilk cümlesi nerdeyse "Drusun özbek i kullanmak kolay" ya da bir şeydi...

stadına girip olay çıkaran adamın ağzına laf verdin - hatta hatta o maç+olaylarla herifi başkan yaptın.

aziz ne küfretmiştir bize.

yensek bugün aziz seçilecekti.

Aziz Yıldırım aslında korkak bir adammış, her söylediklerini kıvırdı, azizin bu acizliğini gören yalı çocuğu da üzerine fazla gitmedi

Aziz y. bizdeki süheyl bey gibi farkındalık yaratmak, tek adayla seçim yapılmasın diye ortaya çıkmış gibi algıladım.ağzıyla benden geçti dedi. başkan olma gibi bir niyeti yok belli.aliyle hesaplaşmak istemiş onu da beceremedi

Aziz Yıldırım aslında korkak bir adammış, her söylediklerini kıvırdı, azizin bu acizliğini gören yalı çocuğu da üzerine fazla gitmedi
Benc eenerjiisi kalmamis ya korkakliktan ziyade yasliliktan artik eskisi kadar agresif degil eski aziz olsa o studyoyu basina yikardi alinin o kiskirtmalardan sonra

Ucuz bir fener PR’ı izledik. Danışıklı dövüş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ezik başkan istemiyoruz. Benim diyen adam kanalın kapısından girmişti bile şu an

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada izlemedim yayini, cunku degerli zamanimi bu iki vasifsiz; biri $ikeci ve kafasi ucmus, digeri zuppe ve low-IQ icin heba edemem.

Mou'nun maliyeti de çıktı ortaya 10.5+2.5+ imaj hakkı ile min 15 milyonmuş yıllık bunu da biliyorduk ama kendileri de açıkladılar. Yine çoğu transferde bunu yaptıkları da belli oldu. Fetö, metö işleri de geçiştirildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt