Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz y. bizdeki süheyl bey gibi farkındalık yaratmak, tek adayla seçim yapılmasın diye ortaya çıkmış gibi algıladım.ağzıyla benden geçti dedi. başkan olma gibi bir niyeti yok belli.aliyle hesaplaşmak istemiş onu da beceremedi

2018 rövanşina çıkmış ama baktı ki olmuyor r yapmis

dokunamayacakları biri var mı trde bu ikilinin rte haric
Duruşu olan adama dokunamazlar.

Galatasaray başkanı olmayı küçük bir şey görüyorsunuz tek sözüyle kitleleri sokaklara döker isterse. Biz karşıdan laf yiyip itidal çağrısına devam edersek daha çok vururlar.

Bomboş bir geceydi ama,
Ali Koç bana göre tekrar başkan olacaktı buna rağmen programa çıkması ona eksi yazar diye düşünmüştüm. Ama Aziz Yıldırım o kadar geri vites yaptı ki ithamların altını hiç dolduramadı. Ali Koç'un başkanlığı hayırlı olsun. Bence bizim için daha iyi olur.

Güçsüz başkan daha iyi ya teknik direktör rahat rahat çalışır işte bu adamlarla nasıl çalışacaksın ki adamların kafası yerinde değil. Biri her dediğini unutuyor diğeri de alkollü gibi sürekli.

Dursun Özbek çiğner bunları..

pijamalrını giymiş - programı izlerken ali koçun ilk cümlesi "Dursun Özbek'i kullanmak kolay" olunca :

DursunHmpf.jpeg

işin şaksı bir yana anansın direkt Dursun üzerine oynayıp erden'i tamamen salmış olması son zamanlarda , zaten olacakları , erden timur'un bırakacağını falan bilmesi olarak yorumluyorum.

Yönetimin içinde AĞIR köstebek var . Heif stada geldi - TV den söylendi geleceği - yönetim uyudu

işin özeti bizim bir an önce dursun ve rezalet yönetimiinden kurtulup secime gitmemiz lazım

zaten erden konusundaki rezillikten sonra kalma şansları kalmadı

ali koctan güclü nasıl olacak mevcut bi baskanımız

Güç sadece maddiyatla olmaz. Galatasaray Başkanının bir ağırlığı olmalı, başkanın bir karakteri ve duruşu olmalı. Hitap gücü, hazır cevap ve zeki olmalı. Bunlar olursa kimse sana dokunamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt