- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
şu lafı dursun bile etmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet bunu demek istediAziz savunma sanayiine çalışıyormuş. Gemi üzerine. Yani diyor ki, ben Türkiye ve dostları adına gemi üretiyorum. Senin fetöcü baron dostların beni istemiyorlar.
Kendini de katiyor musun bu gruba ?ali koc dogru diyor
kendi taraftarı bile adama yaglı surat tostos penguen diyor
ben neden diyemeyim diyor istedigimi
Kendini de katiyor musun bu gruba ?
Aziz baya arsa almış. Zora girerlerse onlar da Florya modeline gidecek.
bu baron konusu ne adminimO arsaların çoğu sit alanıymış Erol Bilecik’in dediğine göre, bu topa girebilseler çoktan girerdi onlar da.
Derin grupların desteklemesi ya mesela Bilderberg mi ne vardı Conrad’da toplantıları olurdu.bu baron konusu ne adminim
nato falan mı
İma yollu gerizekali demeye getirdin lafi gecen gun?ben bunları engellemeye calısıyorum
dursun özbek zeki degil dedimİma yollu gerizekali demeye getirdin lafi gecen gun?
Avanta verirlerse hallederler bir şekilde diye düşünüyorumO arsaların çoğu sit alanıymış Erol Bilecik’in dediğine göre, bu topa girebilseler çoktan girerdi onlar da.
İhtiyaçları yok, zaten yönetim üzerinden akan akıyor. Planları vardır gerekirse de gerekmez gibi.Avanta verirlerse hallederler bir şekilde diye düşünüyorum
ali koc dogru diyor
kendi taraftarı bile adama yaglı surat tostos penguen diyor
ben neden diyemeyim diyor istedigimi