Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.451
- 7.288
- 1.298
Bunların hem parasal hem devletin izniyle yaptıkları ticari ilişkilerini kattığımız zaman şampiyon olabilmemiz çok çok büyük olay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle diyor ama eski itirafçı fetöcülerin desteğiyle devletten ihale aldığı iddialarından bahsetmiyor. Bugün fetö eski gücüne kavuşsa en büyük fetöcü yine bunlar olurlar.Aziz savunma sanayiine çalışıyormuş. Gemi üzerine. Yani diyor ki, ben Türkiye ve dostları adına gemi üretiyorum. Senin fetöcü baron dostların beni istemiyorlar.
Zaten Ali Koç'un hesaplarını Erden Timur ve oluşturduğu sİnerji bozdu. Bu yüzden adam Erden Timur'a savaş açtı ve kazandı. En büyük başarısı da budur.Bunların hem parasal hem devletin izniyle yaptıkları ticari ilişkilerini kattığımız zaman şampiyon olabilmemiz çok çok büyük olay.
Elbette. Dünün fetöcüleri bugünün devletçileri! at izi it izine karışmış. Öbürü de şekil olarak laik, ama icabında fetö ile, hükümet ile iç içe girebiliyor. Bunlar karanlık adamlar.Öyle diyor ama eski firari fetöcülerin desteğiyle devletten ihale aldığı iddialarından bahsetmiyor. Bugün fetö eski gücüne kavuşsa en büyük fetöcü yine bunlar olurlar.
Tam tersi Acun’u korumak için program akışı içinde değinmedi. Çünkü Aziz’in Acun hakkında söyledikleri %99 doğru ve bunu Ali de biliyor. Korktuğu için hiç değinmedin demesinler diye de tam program biterken tam o konuya giriyordum süre bitti, çekincemiz olsa değinir miydim diyecek yarın öbür gün.bu arada ali koc
acun konusuna sonda bilerek degindi
acun demıstır baskanım benı savunmadın iki laf edersin diye acunada diyecektir işte senden bahsettim kırılma
tamam benım dedıgıme geliyor işteTam tersi Acun’u korumak için program akışı içinde değinmedi. Çünkü Aziz’in Acun hakkında söyledikleri %99 doğru ve bunu Ali de biliyor. Korktuğu için hiç değinmedin demesinler diye de tam program biterken tam o konuya giriyordum süre bitti, çekincemiz olsa değinir miydim diyecek yarın öbür gün.
orda birde "dava etti ya beni" falan diyor aziz yanlış duymadıysam.Tam tersi Acun’u korumak için program akışı içinde değinmedi. Çünkü Aziz’in Acun hakkında söyledikleri %99 doğru ve bunu Ali de biliyor. Korktuğu için hiç değinmedin demesinler diye de tam program biterken tam o konuya giriyordum süre bitti, çekincemiz olsa değinir miydim diyecek yarın öbür gün.
Acun beni savunmadın 2 kelam etmedin yazmışsınta altta ona istinaden söyledim. Yediğin naneler ortaya çıkmasın diye söylemedim der manasında.tamam benım dedıgıme geliyor işte
laf arasında senden bahsettım demeye getirdi ama program bitmıstı
Programda en çok doğru konuşan toplamda 3 kelime eden moderatördü.İki tarafta buyuk yalanci. Canli yayinda yuz ifadelerine bakinca cok net goruyorsunuz bunu.
İkisinin de birbirinden farki yok
Ben Ali devam ederse kan dokulur devam etmemeli diyordum ama Acurun morarmasini gormek icin Ali devam edebilir sorun yok
@Muzaffer SütçüoğluDursun baskan cok yumusak ona forumdan birinin 1 aylik kabadaylik egltimi vermesi ladım
Bizim Büyükçekmece arazisi gibi yani. Birkaç kez gördüm, tabeladan başka hiçbir şey yok, halen de çivi çakıldığını sanmıyorum...O arsaların çoğu sit alanıymış Erol Bilecik’in dediğine göre, bu topa girebilseler çoktan girerdi onlar da.
@Muzaffer Sütçüoğlu