Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün cacık yok seçim yakın gitse de kaos çıksa bari

Seçim inşallah 1-2 oyla farkla biter de kaos sona ermez. Taraflar arasında en azından kısa süreli çatışma bekliyordum, o kadar lafın ardından gerçekten sönük geçiyor.

Koç fark atar ya öyle yakın falan bitmez. Seçim gündemiyle transfer işlerini beklettiler ama bu gündemin bitmesiyle alacağımız topçulara sulanmaya başlarlar yine.

Keşke biraz beyni olan bir taraftar topluluğu olsa karşımızda. Adamlar dün rezil oldular resmen. Yapı diyorlar örgüt diyorlar, somut hiçbir şey yok.

10 yıldır şampiyon olamamalarını dış nedenlere bağlıyorlar.

O 10 yılın ilk 4'ünde Aziz Yıldırım ben başarısız oldum diyor, kabul ediyor.
Ali Koç ilk 4 yılında yanlış kararlar verdim, yapamadım diyor.
Kalan 2 yılda da g.tten uydurma hayali düşmanlara sarılıyor.

Olm biraz kafanızı çalıştırın, hepsi yalan, hepsi hikaye lan.

Bunların şerefine sokayım..
İki tane karaktersiz her türlü pislikleri yapan ve başarısız iki tane gavat hala utanmadan canlı yayına çıkıp konuşabiliyorlar.Ülkenin çivisi çıkmış me olacak ahlaksızlık,yozlaşma diz boyu.

Gelelim dursun özbeğe öyle ortalar geliyor öyle öyle haklıyızki bunları zamanında konuşarak yerin dibine sokmayan iş bilmez başkan ve yöneticiler var.
Dursun özbeğin K.O.Ç ‘a hala bey demesi bu adamların nasıl Galatasaray düşmanı olduklarını bilmemesidir.Bilmemesinin nedeni Galatasaraya olan bağlılığının az olmasındandır.Sözde Galatasaraylı işte.Erden timurda bu yüzden gitti.
Erden timur gibi bir adamı tutamayan adam ben Galatasaraylıyım demesin.

Resmi siteden bu şaklabanlara öyle cevap vereceksinki rezil edeceksin.mesela Şikeciye şikeci diyeceksin.Ama işte bizde böyle bir yönetim yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doğru söylüyorsunuz, resmi siteden görev sureleri Galatasaray'ın basarilarini izlemekle gecen bu iki vasifsizdan hangisi kazanırsa kazansın, kazanan Galatasaray olacaktır minvalinde bir açıklama iyi olurdu.

Sen vs Ben

Habertürk

Moderatör de @Kolpa Kemal Kürek

Mabadın yetiyorsa gel
Yayında birbirimize Onur'um kemal'im Murat'ım derken biz temsili kanks yav :D
Komutan Logar'ın Gizli İlişkisi - G.O.R.A. | Facebook

İğrenç bir yayın ama gülmekten kendimi alamadım.Herhangi bir hollywood komedisinden daha eğlenceliydi.

Fb emin ellerde galatasaray saçma işlere girip kendi içinde münafıklık yapmazsa ligi 10 sene rahat rahat domine eder.

Ceryan eden enteresanlıklar var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt