Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
röportaj bile yok oy kullanma görüntüleri fb marşı pas

gs lisesi bahçe sohbetlerini özledim
kavga çıkaralım - yeşil zemin iyice zarar görsün. böyle saha olur mu densin...mourinho'nun sahası böyle mi olur densin.

zaten toprak saha gibi olmuş geçen görüntülerde çoraklaşmış - iyice batırsınlar.

bu kadar sandık ve bu kadar üyede - bunca sayım görevlisiyle - isteyen istediği sonucu çıkartır bu arada.

asdasdasd.jpeg

Bunlar nasıl sandık görebli ismi be (Edit: soyisim alfabetik sıraymış - geçtim . bir anda bu kadar yapay 3 insan olamaz diyordum)

KUTLU mızrakçı
KOVANK KUTLU
KIVRAK KOVANK

Hayatımda bu kadar mal bir camia görmedim yıllardır Aziz bize kurtar diyorlar adam geldi bu yaşında aday oldu fedakarlık yaptı

Sırf bizi yendiler azizin ortaya attığı morunhio geldi diye tekrar Ali koç seçimi uzak ara kazanacak acaipler

arkadaşım ailecek üyeler. dededen tut 4 toruna kadar .

13 -15 kişi galiba- oy vermediler bu sefer. hiç kaçırmazlardı.

GPniXyZaMAA_azk

Erdene sonuna kadar hak vermekle birlikte bir yandan gitmesine kızıyorum, bizi kurtlar sofrasında bırakmak yerine seçim öncesi farklı bir hamle yapsaydı daha iyi olmazmiydi diye düşünüyorum

maaşlı çalışıp geçinemeyen vatandaşa karbon ayak izi vergisi çıkarmaya çalışan sayın bakanımız şimşek, dün malum camianın nasıl vergi kaçırdığını anlattıkları dinledi mi acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt