Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 bin oy varsa 15 bine 9 bin filan ali kazanır adam tüm üyeleri kontrol altında tutuyor kaybetme şansı yok

78 sayfa
gsnin anadolu maçında bu kadar sayfa konuşulmuyor

ne diyim
bravo size

Galatasaray nefretleri her ikisinde de ars-i ala. Aralarindaki bu husumet bizim icin buyuk lutuf. Yine de birini secmek gerekirse Koc'un kalmasini, hatta hep kalmasini isterim. Aziz cok tehlikeli adam. Yalan yok, korkutuyor beni.
Ali Koç ile Aziz Yıldırım karşılaştırılamaz bile. Aziz'in kirli, derin ilişkileri olduğu doğrudur. Ama Ali'nin lvl çok farklı. Adam bildiğin baron. Aziz kendisi itiraf etti; sen Koçsun sana bişe olmaz ama beni mahvederler diye. Koçlar bu ülkenin en zengini, en güçlüsudür hatta fetö gibi devletin her kademesinde gücü olan bir yapıya sahip.

78 sayfa
gsnin anadolu maçında bu kadar sayfa konuşulmuyor

ne diyim
bravo size

Fenerlilere bakınca, umudun en saf halini görüyorum. Adamlar 10 yıldır şampiyon olamıyorlar, ama "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" tezahüratları eşliğinde zıplıyorlar, dans ediyorlar. Muazzam.

Hiç takip etmeye gerek yok Ali koç kazandı zaten bir dahada aziz gel bizi kurtar demezler artık ali koç ölene kadar başkan olarak kalir

Malum parti başkanı ve seçmen kitlesi arasındaki bağa ne kadar da benziyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt