Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul'a Gidiyor

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral
Fenerbahçe Futbol A.Ş, 29 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te ‘Olağanüstü Genel Kurul’ düzenleyecek.
Sports Digitale

Kaçacak! By Prostat ile el ele bile kaçabilirler. Şu ekip Ali'ye son darbeyi vuruyor.

FoMp0JPX0AEJhoS.webp

Kepçeyle yoğurt yiyip dağılırlar. Bir şey çıkmaz.

bunların olağanüstü olmayan kurulları mı var? biri osursa polemik yaratıyor i.neler

Neden böyle bir şey olsun ki?

Başlığı değiştirin.
Adminim güvendiğim bir insan olarak sizden fikir talep ediyorum.

Bu feramuz görünümlü organize varlık ile geçmişten bir yakınlığımız yok ve beni, evli ve 2 çocuk babası bir insanım diye keklemeye çalışıyor. Amacını da çözemedim peze. şu dediği doğru olsa ne farkeder olmasa ne farkeder. İlginç doğrusu napmak lazım

bu arada fener normal lig standartlarına göre iyi puan topladı

2.21 ortalamaları var

bizim bu sene ekstra ayrı bir oyunumuz var, 2.47 ortalama. Bildigimiz standart 34 haftalık lig serüveninde 84 puan yapiyor bu ortalama. En son 2005'te 83 puanla şampiyonlugumuz varmış, onun dışında bir de beşiktaşın 2003'te 85 puanla şampiyonlugu varmış. Bu puan ortalamalarına 20-25 senede bir falan ulaşılabiliyor

Yatıp kalkıp erden beye dua edelim. Biz yarışta olmasak fener şampiyonluğu nisan ortası veya nisan sonuna doğru falan garantilerdi, biz ortalama üstü bi oyun oynamasak ortalama şampiyonluk puanını yakalamışlardı çünkü

Görevi bırakmasını istemem açıkçası şuan fenerbahceye başkanlık yapabilecek başka insanda yok. Var olanlarda ali koçun %1 kadar bile finansal güç saglamaz

Adminim güvendiğim bir insan olarak sizden fikir talep ediyorum.

Bu feramuz görünümlü organize varlık ile geçmişten bir yakınlığımız yok ve beni, evli ve 2 çocuk babası bir insanım diye keklemeye çalışıyor. Amacını da çözemedim peze. şu dediği doğru olsa ne farkeder olmasa ne farkeder. İlginç doğrusu napmak lazım
Verdiği bilgiler doğru.

Dun Twitter'da gormustum. Iste Mart'a kadar Avci ve Jesus birakir yazmisti. Sonra o tweeti alintilayip Ali Koç da bonus oldu diye yazmis. Tam hatirlamiyorum ama buna benzer tweet idi.

Hem gitmesin istiyorum her sene feneri batırıyo sağolsun

Hemde gitsin istiyorum 200m euro gibi bi parayı hibe etmesine rağmen borçları uçtu gitti ve kulüp şuan bunun sponsorluklarıyla anca nefes alabiliyo,gittiğinde bütün sponsorlukları çeker bizde net mali tablolarını görmüş oluruz

Kararsızım

200m euroyu fbliler speyste mi ne söylüyodu

ilginçmiş 3 hafta sonra hafta ortasına olğanüstü gk

Genel kurul ha?

İyi boşalmalar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt