Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.855
- 11.205
- 1.838
kim var su anFutbol Subesi ile alakali, Ali Koc baskasini getirecek basa. Kendisinin bir yere gittigi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim var su anFutbol Subesi ile alakali, Ali Koc baskasini getirecek basa. Kendisinin bir yere gittigi yok.
Kendisi basinda duruyor suankim var su an

baki denen herif degil mi?Kendisi basinda duruyor suan![]()
No kendisi.baki denen herif degil mi?
özledikFutbol Subesi ile alakali, Ali Koc baskasini getirecek basa diyorlar. Kendisinin bir yere gittigi yok.
bilmiyorum ama bunun icin genel kurula gerek var mı? yonetim kurulu kararıyla yapabilir bunu bence baska bisey var.No kendisi.
Yani herseyi ben yapabilirim kafasinda gittigi icin elde bir basari yok ama sanirim ya yonetimden birini koyacak oraya ya da disaridan birini getirecek.
Onu bilmiyorum da bu haberin gercek olup olmadigi belli degil hic bir haber ajansi girmemis boyle bir haberi Fener medyasindan.bilmiyorum ama bunun icin genel kurula gerek var mı? yonetim kurulu kararıyla yapabilir bunu bence baska bisey var.
o zaman kilitOnu bilmiyorum da bu haberin gercek olup olmadigi belli degil hic bir haber ajansi girmemis boyle bir haberi Fener medyasindan.