Fenerbahçe Ozan Tufan İçin Holmen ve Cristian'ı Teklif Etti

Léo Güney

Ulubatlı Souness
ozan_tufan_fenerbahce_transferi.jpg

Atletico Madrid'ten yapılan Diego transferi ile yabancı futbolcu arayışlarına son veren Fenerbahçe'de rota yerli ve yetenekli futbolculara çevrildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yerli futbolcu isteğini kabul eden yönetim de şimdi eldeki talibi olan yabancı futbolcuları satarak yerlerine takım içinde rekabeti üst seviyeye çıkartabilecek genç ve kaliteli futbolcu arayışına başladı.

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül'ün tavsiyesi ile Bursaspor'un 19 yaşındaki sağ beki Ozan Tufan için transfer teklifinde bulunan Sarı-lacivertli ekip bu transfer için Bursaspor'a Samuel Holmen ve Cristian'ı teklif etti.

Bursaspor ile bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Ozan Tufan'ın da bu transferi çok istediği ve yönetimden anlayış beklediği ifade edildi.

Bursaspor yönetiminin de Fenerbahçe'nin Ozan Tufan için yaptığı bu cazip teklifi değerlendirebileceği ve bu transfere izin vereceği iddia edildi.

Futborsa Haber - Güncel ve Son Dakika Futbol Haberleri

senol günes bu sikecilere ne topcu verir ne topcu alir. hele cristian gibi bir mali hayatta almaz. holmen hadi neyse.

fenev cok akilli saniyor kendini 2 cöp yabanci verip akli sira ozan tufan'i alacak.

Bek olarak değil ama defans olarak iyi bir oyuncu çok güzel yerlerde hamle yapıyor fakat bek olarak değilde defansif orta daha yada çakılı defans olarak alınabiliecek bir oyuncu diye düşünüyorum. Bursa'ya Sercan Yiğit filan ne varsa verelim zaten çok oyuncu var :D

biz basketle uğraşırken şerefsizler yine en iyi türkleri çöplerdenn kurtularak toplama peşinde martta havlu atancıda vay efendim neden böle oldu

İnşallah olur. Düz oyunculukta master yapmış gibi geldi bana bu adam. Potansiyeli falan da yok.

çok iyi futbolcu ama şikecilerin almasına bursanın bırakmasına imkan yok.

Hic potansiyel falan görmüyorum bu adamda. Gökhan ve Caner varken yedek olarak kalir.

Terim kazigi olur yani :D

Gerçekten üzülürüm.Şuan mevkisinde Türkiye'de Gökhan Gönül'den başka daha iyisi yok.

Geri
Üst Alt