Fenerbahçe Platini Hakkında Resmen Suç Duyurusunda Bulundu

Cevap: Fenerbahçe Platini Hakkında Resmen Suç Duyurusunda Bulundu

Çarşaf çarşaf tapeleri,resimler,itirafları delil olarak kabul etmiyosunuz ama gazetelerin yazdıklarına inanıyosunuz öyle mi?Al o zaman.
cimbomgalatasaray_essekleradamolur.JPG

:D

Sığır lan bunlar.

Anlamak güç.

Bunlar futbolun daha iyi günleri diyen yorumcular var.Hakattende daha bunlar iyi günlerimiz,15 Ekimden sonra İddaname ortaya cıkınca,ortalık kızısıcak...

Muhtemelen her takımda tarihleri boyunca bu isler olmustur ona katılıyorum,Ama elimize hazır böyle fırsat gecmisken neden Temizlige baslamayalım.Yoksa böyle bırakırsak bu isler dönmeye devam edecek.Unutma ,Yanlısı yanlısla asla kapatamazsın...

Yanlış anladın.yanlış yanlışla kapansın demiyorum.Zaten bildiğin şeyi 'kullanarak' siyasi oyun oynayamazsın diyorum.Bu kaba tabirle .

Yanlış anladın.yanlış yanlışla kapansın demiyorum.Zaten bildiğin şeyi 'kullanarak' siyasi oyun oynayamazsın diyorum.Bu kaba tabirle ..

Hala benim soruma cevap vermedin, işinemi gelmedi görmedinmi?

Bu davadan fenerin temiz çıkacağını düşünüyorum ve uefanın feneri men etmesini aleyhimize bi hareket olarak görüyorum.

Ben şunu anlamıyorum zaten kabak gibi ortada olan nedir?

Neye dayanarak 'aa evet bak bu şike' diyebilyorsunuz? ortada deli gibi bilgi kirliliği var.3-5 telefon kaydı sizi yanıltmasın.onlar mahkemede delil bile sayılmıyor.somut olarak nedir bu deliller bi göremedik..Onca yalan dolan şeyler çıktı.yok emenike para videosu fln..hani nerde ? hani 19 maçta şike? kaç futbolcu içerde ? kim yaptı bu 19 maçta şikeyi? soru bitmez.cevap olmadıktan sonrada soru sormanında hiç bir anlamı olmaz..

Bu klüp bu sureçten dibe batarak değil güçlenerek çıkacaktır.Zaten hepimiz yaşayarak göreceğiz.

Sana verecek cevabım yok benim.Önce düzgün konuşmasını öğren.

Bu adam niye hala burda?

Sinirlerimizi bozmaya gelmis.

Yanlış anladın.yanlış yanlışla kapansın demiyorum.Zaten bildiğin şeyi 'kullanarak' siyasi oyun oynayamazsın diyorum.Bu kaba tabirle ..

Bunların siyasi bir oyun oldugun düsünüyorsun öyle mi.Az öncede yazdım,Bunlar eger siyasi oyun olsa bile,ki orası kesin degil,Gercegi degistirmezki.Polis Savcı yada Bürokraktlar komplo mu kurdu.O cekilen resimleri,vidyoları,Telefon konusmalarını hicemi sayıyorsun.Kusura bakmada asıl Fener buradan kurtarılısa,asıl bunun adı ya.saklıktır!

Ulan bu fenerliler ne komedi. Geliyor burdaki yorumları okuyor. Zaten haksız, üşenmeden üye oluyor. Birde tartışıyor. Nasıl bir itpsiniz siz yahu.

Şikecisiniz. Şike yapmak = hırsızlık yapmaktır. Futbol Hukuku-Vicdanı diye birşey vardır. UEFA yetkili kurumdur. Mantık çerçevesinde istediği takımı alır-almaz. Siz kimsiniz yahu ? Pislikler. Teneke kupa şakşakçıları. Anti-futbolun beşiğisiniz.

:) Anti futbolun beşiği biz oluyoruz.Ama karşılıklı fikir alışverişine,karşılıklı uslüblü bir tartışmaya komedi gözüyle bakıyorsun.Gülüyor,anlamsız ve tipik diyorsun.Sence çelişki nerde bul bakalım..

Neyse bu tartışma arkadaşların sinirini bozuyor sanırım.Herkese iyi forumlar..

Serkan balcı olayına neden cevap vermedın hakan tarlalar halen yeşillenmedi mi yoksa

Tabikide uğruyor,hatta uğramak nedir batmış durumda.Kimsenin futbol izlemeye mecali kalmadı.Ama bu olaylar yıllardır var.her klüpte var,ayırım yapmıyorum..Ve Ülkenin en tepesindekinden en altındaki insanıda bunu biliyor..Bilmiyor diyen yalan söyler.

Ama işte benim yakındığım konuda bu.Zaten bilinen birşeyi temizlemek için ortalığı yaygaraya verip, ülke futbolunun anasını ağlatıyorsun hatta dünyaya rezil oluyorsun..Yılllarca gazetecilerin yazdığı hatta kendi bildiğin şeyleri görmezden gelip,şimdi 'şike var,türk futbolunu temizleyeceğiz' diyerekten siyasi oyun oynarsan kusura bakmada hadi işine derler adama..Bunca insanın gözünün içine baka baka kandıramazsın..

Hadi isine o zaman.

Adam diyorki Aziz Yıldırımı herkes tanıyor niye kaçsın, sanki Cem Uzanı herkes tanımıyordu peh

Adam diyorki Aziz Yıldırımı herkes tanıyor niye kaçsın, sanki Cem Uzanı herkes tanımıyordu peh

Haklısın abi,Birseyler biliyolarki Azizi salmıyorlar,salsalar gör bak neler oluyor sen.Zaten yapacagı acıklarmalar bile Futbolda kaos cıkmasına cıkmasına yeterde artar bile.Zaten cıktıda...

uefa diyorki benim ligim elit lig.herhangi bir terddüt istemem diyor.ama bizim ligimiz dandik(tff ye göre).Aşşa yukarı aynı şeylerden şikayetciyiz.uefa aynı yaptırımları,duruşu porto ve milana gösteremedi ama bizi çok kolay bir şekilde harcadı.Bizimde yakındığımız tff nin kendi klübünün arkası durmayıp uefaya çanak tutmasıdır.

Şu durumda göz göre göre mağduruz.Bırakta bizde uefaya karşı ali cengiz oyunu oynayalım.emenike ve luganonun satışı mahkemede sunulacaktır.uefanın bize yapmış olduğu haksızlıktan dolayı bu oyuncuları kaybettik diyeceklerdir.bununda bir karşılığı olacaktır elbet.

Bak arkadaşım. Sen kendi ülkende de olsa bir suçluyu suçsuz göstermeye çalışamazsın. Bu forumda sana cevap yazan herkes bu olaylar Galatasaray ımızın başına gelse biz bu ligte kalmayız diyecek insanlar. Buradaki yorumları daha önceden okumuş olsaydın bunu bilirdin. Bunun ülke takımı olmasıyla şununla bununla alakası yok. Ortada bir suç var ve bu UEFA bu suçu görüyor ve feneri kendi liglerine almıyor. Niçin? kurallar bunu gerektiriyor. Kurallarda mahkeme kararı beklensin şudur budur diye bir ibare yok. Aynı kural bizde de olmasına rağmen bizim fenerasyon yetkililerinin bir tarafı yemediği için bu kararı almaktan aciz. Şimdi fenerli herkesin suçladığı MAA aslında sizin adınıza hareket eden biri. CL den çıkartılmasınının sebebi ise bu sene olmasa da önümüzdeki seneler için fenerin UEFA kupalarında mücadele edebilmesi adınaydı. şayet bu karar alınmasaydı. suçlu görüldüğü taktirde ki kesinlikle bu sonuç çıkacak yargıdan fenerin önümüzdeki 5 10 sene içerisinde uefa kupası maçlarından men edilmesi gündeme gelecektiki bu sadece fener için değil diğer türk takımları içinde geçerli olacaktı. Ama fenerliler ayrı bir cumhuriyet oldukları için Türkiye nin menfaatlerini düşünme zahmetine girmezler. Onlar sadece TFF niye bizi ezdirdi diye martaval okurlar. Senin yaptığın şerefsizliğin cefasını niye Türkiye Cumhuriyeti nin diğer takımları çekecek. Sen kim oluyorsunda benim ülkemdeki milyonlarca insanın, belkide hayatlarındaki stressten kurtulabildiği bu sayede dostluk kardeşlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bir etkinlikten mahrum bırakmaya çalışıyorsun. Sırf sen suçlu olduğun halde mağdur göstermeye çalışacağım diye kendini ben niye senin cezanın ortağı olayım.

UEFA bize karşı haksızlık falan yapmamıştır. Herkes hakettiği cezayı çekiyor. Sen haksızlığı zamanında kendi kendine yaptın. Diğer bütün türk takımlarına karşı yaptın. Şimdide cezasını çekmeye başladın. Dikkat et!! başladın diyorum. Çünkü bu daha bir başlangıç.

Sagol:)

Sende bize sövmüyeceksin degilmi daha sonraki günlerde,gecen İcimizdeki Fenerlinin biri öyle yaptıda:D

Neden edeyimki.Burdan küfür etmek işin kolayı.

Cevap veremediklerim kusura bakmasın.herkese yetişemedim.Neyse iyi forumlar.

Geri
Üst Alt