Fenerbahçe-Rizespor Maçı Mecliste

parazitten fazlası değiller. kendine çalışıyor herif , aslen FB li bile olabilir ...derdi Rize insanına rol yapmak.

gerisi bende teferruat.
Renktaşım haklısın zaten öyle ama fb maçında bi skandal konuşulsun gündemde, öyle yada böyle. Yoksa bize ne gerisinden ne oldukları belli bu seçilmişin

Renktaşım haklısın zaten öyle ama fb maçında bi skandal konuşulsun gündemde, öyle yada böyle. Yoksa bize ne gerisinden ne oldukları belli bu seçilmişin
baba adamı dinleyende yooook konuya ilgi gösterende... herif rica etmiş bana 30 saniye bi sekans söz verin diye

bundan ibaret :D

SAÇ buna benzer bişey söylemişti yayında. Rize konuşmaya başlarsa iş başka yerlerde biter diye

Fenerin kayrılması GS üzerinden okunuyor her yerde ya da büyük takımlar vs diyorlar

Bu hafta en basiti Fener 9 kişilik rakibe karşı oynadı, iki kırmızı da hatalı, ikincisi doğru ama hakem tahrik ettiği için gördü

Bizde Antep 8 kişi kalmalıydı biz 11 kişiye karşı oynadık, boş yere efor sarfettik

Şunu çıkıp söyleyen bir Haluk'u gördüm başka da yok

Bu haciosmanin bu denli fenere yanlamasinin arkasında başka şeyler var ama günün sonunda patlayan kendisi olacak eminim hatta ts üst sıralarda olsaydı bence çoktan ipini cekerdi

rize macindan uc puanla donersek zaten lig biter bence en cok bel bagladiklari mac
valal hiç sevmediğim camia - ama kadıköyde iyi top oynadılar açıkçası belli bir yere kadar.

bide deplasman zaten.

neyse bakalım bu hafta göreceğiz alanyada bunlar nesry'siz kısıra bağlayıp yenemezse zaten o rize deplasmanında futbolun çok dışına çıkacağız.

benzer şekilde derbiye kadr maç kaybetme sezon biter gözüyle bakıyorum işte . arada AZ turunu da almak lazım tabii.

Geri
Üst Alt