Fenerbahçe - Rizespor Maçını 'Ali Koç Hayranı' Yönetecek

Evet bu tür olaylari sosyal medyada gündeme almak lazım.

Rakip de her fırsatta ifb'ye yatan rize

Maci kimin yonettiginin pek onemi yok. Rakip her sartta yenilecektir. Bence bu karti farkli bir macta kullanmalari daha karli olurdu.

Bizim Samsunspor maçını yöneten hakem, ben performansını beğenmiştim o maçta. Oyunu sık sık kesen hakemlerden değildi.

yanı kırmızı ve penaltı destegi icin şart bunlar

Illa o da gerekmiyor. Ne zaman rakip baski kurar ve fenevi sahasina hapseder hemen "zartttt, duuuttt, sariiiii" hoop oyuna mudahale.. Bakti skor mu lazim ? Son dakikalar mi ? ekstra'dan 5-6dk uzatma ya da frikik tabi en ufak durumda da penalti ve/veya kk.

Arka bahçesi olan Rize'ye karşı FB'nin hakem desteğine ihtiyacı yok ama yine de evi arabayı satıp bu maça basın.

bu herif geçen bizim bi maçı yönetti

o maçtan önce fbliler,, buna GS'li falan diye algı yapıyordu :asd:

friendly fire dönmüş

Örnek veriyorum Bundesliga da Deniz Aytekin Joachim Watzkeyi Instagram dan takip etse isine ayni gün son verilir

Hesap hatası var sanırım. Rize maçı için buna gerek var mı ki?

Aynısını yazacaktım.... Galatasaraylı hakem versen ne olacak ki zaten?
Galatasarayli hakem kalmadıki. Bu Hakem yerine başkası olsa Dursun Özbek i takip etse coktan değiştirilmiş ve hakemliği bitirilmisti :)
Ama gel görki. Vardaki feneri takip eder tweetlerini beğenir bize atanır kırmızı, penalti hicbirseye çağırmaz. Daha fazla maç alır ödüllendirilir. Mhk başkanı fenerli yöneticinin çalışanı olur. Anne babası onu fb maçları dinleterek büyütmüştür. Ayrica Koc hayranidir. Ne kadar fenerli trol varsa medyada takip eder. Galatasaray basket maçına rakip formasiyla gelir hakem hicbirsey olmaz. Koçu beğenen takip eden hayranlık yapan hakemi fb Rize gibi puan kaybi olası olan maça atarlar.
Peki asıl soru. En son ne zaman Galatasaray ile ilgili böyle bir hakem olayı gördünüz. Hiç.. :) Yok çünkü.. Yıllardır kendi hakemlerinin, personellerinin kadrolarını koymuşlar her yere.
Medyada da benzeri şeyler oluyo. Federasyonda da.. Galatasaraylilarin tümü youtube da :) Ve tff de filan yokuz zaten
Rezillik.. Yinede şampiyon olamıyorlar. Birde bu kadar kayrilmaya ters algi yapmaya calisiyolar sanki kimse görmüyor:) Bir insanın ömrü boyunca görebileceği en büyük rezilliklerden birini yaşıyoruz canlı canlı

Son düzenleme:
Rizespor da fb hayranı olduğu için bu maça verilmesi iyi olmuş başkasının hakkı yenmez.

Bir dönem hepimiz hayrandık Ali Koç'a.

Şike var ama sahaya yansımadığı dendi bu ülkede artık hiçbir şey beni şaşırtmıyor

Geri
Üst Alt