Fenerbahçe Sakatlık Raporu

Becao bence en kotu stoperleriydi. Oynamiyor diye ilah ilan ediyorlardi.

Bir de mac temposunun getirdigi bir gercek var, darbeye bagli olmayan sakatliklar artti (bu tamamen algi da olabilir gerci). Milli mac aralarinda eskiden hazirlik maclari oynanir kimse de takmazdi. Nations leage denen sacmalik geldikten sonra orda da oyuncular sakatlanmaya basladi ve dogru duzgun dinlenecek bir aralik da bulamamaya basladilar.

Bu sene livakovic iyiydi bakalım yedek kalecileri ne yapacak

Kötülüğün ete kemiğe bürünmüş hali olan adamın yarattığı günah havuzunun nasibini günahsız topçular çekiyor. Hakemler ligi dizayn etmeye çalışmasalar Fener çoktan yarıştan kopmuş bu topçular da işine gücüne bakıyordu.

Bu sene livakovic iyiydi bakalım yedek kalecileri ne yapacak
Eyüp maçı var önlerinde, onlarda da Berke sakatlandı. içerdeki Hatay'ı saymaya gerek yok zaten. Sadece bu iki maçı kaçırır, hatta 5 Ocak'taki Hatay maçında oynayabilir. 12 Ocak Konya maçında kesin oynar.

Kaçıracağı sadece 1 maç diyebiliriz.

Eyüp maçı var önlerinde, içerdeki Hatay'ı saymaya gerek yok zaten. Sadece bu iki maçı kaçırır. 12 Ocak Konya maçında oynar.

Kaçıracağı sadece 1 maç diyebiliriz.
Hatay enteresan hücum topçuları olan bir ekip. Bizi de ilk haftada bayağı zorlamışlardı hatırlarsan.

Ben ligde bulundukları durumu hakettiklerini düşünmüyorum. Kendi sahaları bile yok. Her maçı seyircisiz oynuyorlar. Az puan almalarındaki en büyük etkenlerden biri bu bence.

Hatay'ın başında fb sevdalısı bir hoca olmayacağı kesin. Ayrıca can derdindeler.

Fb'in oynadığı leş top malum. Ads'i bile kendi evinde zar zor 1-0, Bodrum'u yine kendi evinde zar zor yenmiş bir takım. Antep'e de puan kaybedebilirdi gayet, 80'den sonra duran top ile öne geçtiler. Başinda hoca olsaydı, 10 kişilik Başak bile puan alabilirdi rahat şekilde. Bitik Bjk'a yenildiler vs vs.

Kısacası Livakovic yerine 3. kalecinin oynayacağı Eyüp maçı da, Hatay maçı da çok sıkıntılı geçebilir fb için.

Ha biz saçma sapan yerlerde puan kaybedip onları havaya sokarsak o başka tabi.

Hatay enteresan hücum topçuları olan bir ekip. Bizi de ilk haftada bayağı zorlamışlardı hatırlarsan.

Ben ligde bulundukları durumu hakettiklerini düşünmüyorum. Kendi sahaları bile yok. Her maçı seyircisiz oynuyorlar. Az puan almalarındaki en büyük etkenlerden biri bu bence.

Hatay'ın başında fb sevdalısı bir hoca olmayacağı kesin. Ayrıca can derdindeler.

Fb'in oynadığı leş top malum. Ads'i bile kendi evinde zar zor 1-0, Bodrum'u yine kendi evinde zar zor yenmiş bir takım. Antep'e de puan kaybedebilirdi gayet, 80'den sonra duran top ile öne geçtiler. Başinda hoca olsaydı, 10 kişilik Başak bile puan alabilirdi rahat şekilde. Bitik Bjk'a yenildiler vs vs.

Kısacası Livakovic yerine 3. kalecinin oynayacağı Eyüp maçı da Hatay maçı da çok sıkıntılı geçebilir fb için.

Hatayspor nefretimden dolayı onları pas geçtim üstad yoksa haklısın, oynamak istediklerinde tehlikeli bir ekip olabiliyorlar.

Hatayspor nefretimden dolayı onları pas geçtim üstad yoksa haklısın, oynamak istediklerinde tehlikeli bir ekip olabiliyorlar.
Bizim kötü oynadığımız ilk haftalarda, bizi nasıl zorladılarsa, leş atan fb'yi de gayet zorlayabilirler. Yeter ki istesinler. Hocaları ve topçuları.

Haa fb gününde olur, sonuçta bireysel kalitesi yüksek oyuncuları olan bir ekip. 3 de atabilir. Ancak normal şartlar altında bu izlediğim fb'ye karşı, ADS dahil ligdeki her takım, yeter ki istesin, puanını alır gayet.

Kısacası Livakovic yerine 3. kalecinin oynayacağı Eyüp maçı da, Hatay maçı da çok sıkıntılı geçebilir fb için.

Katılıyorum çok doğru, iç sahada okadarhakem desteğine rağmen dikkat edin oyuncuları inanılmaz gerginler bu normal değil hem antep maçı hem akbil maçı 2 duran topla maçı cozduler ki beraberlige dönmesi korkak hocalar yüzünden olmadı yani oyuncular bence geçen yıl İsmaili oynattığı oyuna göre bu oyundan hiç memnun değiller, geride bekleyip kontra kovaliyorlar ki hakem desteğinin dahada artmasının sebebide mouya ve bu oyunlarına olan güvensizlik
Ben daha bir kere bile mou veya oyuncuların ağzından çok iyi top oynuyoruz lafını duymadim

Geri
Üst Alt