fenerbahçe şampiyon, dursun özbek başkan, terim yolcu gibi, tepkiler?

Tamer Tuna

10 Numara!
788233968416.jpg

4-yildiz-duygun-yarsuvat-a-5667763.Jpeg

galatasaraydan-fatih-terim-ac%CC%A7iklamasi.jpg

Galatasaray 2017/2018 Sezonunun son 3 haftasına avantajlı girmesine rağmen,
32. haftada Kupa galibi Akhisar ve son haftada da Uefa ümidi bile kalmayan göztepe ile berabere kalarak
hem şampiyonluktan hem de CL şansından olmakla kalmayıp bu avantajları ezeli rakibine adeta hediye etti.

Son üç haftanın ikisindeki bu beklenmedik olumsuz gelişmeler, sadece Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz
hakkındaki olumlu görüşleri tersine çevirip başını yemekle kalmadı, domino etkisi yaratarak;
taraftarın hep birgün başlarına gelmesinden korktuğu felaket senaryolarının da birer birer gerçek olmasını kapısını açtı..

Olağan Genel Kurullu Başkanlık seçiminde Sn. Korkutla sıkı bir yarış veren D. Özbek Başkanlığa tekrar geri döndü ve
İlk icraatlerinden birisinin de şampiyonluk kaybının günah keçisi olarak ortaya atılan F.Terim ile yolları ayırmak olacağı belirtiliyor.

Bu hayalî senaryonun gerçekleştiğini varsayarak Üye tepkilerini alalım Lütfen..
NOT: ABARTILI TEPKİLERİ SPOYLER POŞETİNE ALALIM LÜTFEN !...

Bu başlık; sahip olduklarımızın kıymetini bilerek yeterince idrak edemeden;
ayağımızı yorgan dışında bırakacak beklentilerle,
kendine üzüntü/memnuniyetsizlik sebebi aramakla meşgûl olmaya çalışanlara gelsin...

5. yıldız mı takıyorlardı ? Paralel evrenin 5. sezonu komple yok bende..

ALINTI:
2971.jpg
@Ahmed Arif Kesen in imzası

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:
5359.jpg
@Osman SEDEN

Son düzenleme:
Tamer Tuna baya küfür yerdi heralde
Niye ? ...
İşini yaptı diye mi ?.....

Bak liverpol taraftarı Ramos a değil kendi kalecisine kabahat buluyor, ve biz istediğimizi alamadığımız için kendimize değil, işini yapıp istediğimizi vermeyenlere tepki yağdırmanın hesapları içindeyiz...

Yoksa aslında taraftar vizyonu açısından bu başarıları haketmiyor muyuz acaba ?...

Niye ? ...
İşini yaptı diye mi ?.....

Bak liverpol taraftarı Ramos a değil kaleciye kabahat buluyor, ve biz istediğimizi alamadığımız için kendiömize değil , işini yapıp istediğimizi vermeyenlere tepki yağdırmanın hesapları içindeyiz...

Yoksa aslında vizyon olarak bu başarıları haketmiyor muyuz acaba ?...
Ben sadece olacakları söylüyorum niyesini bilmiyorum :D Evet vizyon olarak bu başarıları hakketmiyoruz çünkü daha fazlasını hakkediyoruz

Ben sadece olacakları söylüyorum niyesini bilmiyorum :D Evet vizyon olarak bu başarıları hakketmiyoruz çünkü daha fazlasını hakkediyoruz

GALATASARAY TARAFTARININ DAHA FAZLA BAŞARI İÇİN ÇİZDİĞİ YOL HARİTASI :
BİZE İSTEDİĞİMİZİ VERMEK İSTEMEYENLERİ, KÜFÜRLE HAMİLE BIRAKMAKLA TEHDİT EDELİM ....

Sen beğendiysen, Bende beğendim emmoğlu (.)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt