Fenerbahçe şampiyon(!)

Cevap: Fenerbahçe şampiyon(!)

Bütün herkes sokaklarda.İnanılmaz bir sevinç var şu anda Bağdat Caddesi'nde.

Offf yaa adamları bjk ve biz şampiyon yaptık kendi ellerimizle ya tühh :mad:

Bu arada konu süper olmuş :lol::lol:

ulan mülayim...ulan mülayim...yin yedirdin mesalayı:-)))))))))))))))))))))))))))

şaka maka ama bu seri lost'a taş çıkartır!...serinin 3. filmi nerede çekilip vizyonlara girecek acaba?..şimdiden merakla beklemeye başladım:-))))

Üfffff be yaawssss....4. yildizi takmalarina sadece 2 sampiyonluk kaldi !:mad:

Bakalim hangi takimlar gelecek 2 sene sampiyon olacakta, febesliler 4. yildizi takacak !?!? :D:D:D

Bursa'dan gol haberi varmış beyler. 2-2 diyorlar FBTV'de. Ulan bunlar kadar ballı takım görmedim. Keriztaş kıyak geçiyor bunlara resmen. :mad:

volkan maçtan sonra salya sümük bi şekilde çok çalıştık hakettik bu şampiyonluğu diye açıklama yaptı...antunun girişine baksana nasıl alay etmiş herkesle haysiyetsizler...kaç gündür fb lilerin alaylarından bıktım bursa şampiyon olsa farklı olurdu sanırım:D 40 milyon euro ekstra gelir elde ettiler....aziz de sözünde durdu zor tutarız bundan sonra bunları:)

Sigma Olmütz macindan sonra yasadigim deprasyonu gene yasiyorum.... 12-0 bitmesi gereken mac 7-0 bitmisti.....kahrolmustum ve simdi yine kahroluyorum !

:lol::lol::lol:

Olmaz böyle şey... Bu Febeş kadar ballı takım görmedim ya... B

sevinçten stadı ateşe verdiler ilginç bir fantazi

Müthiş bir goldü yalnız rivayete göre Bilica Kadıköy'den çukuru kazmış köstebek gibi girmiş Bursa stadına ve golü atmış..

Çok üzücü anons maalesef doğruymuş. :(

sevinçten antu'yu açmayı unuttular heralde. üyeliği olan anlatsın. nasıl çok seviniyorlar mı? acaip dalga geçiyorlardır şimdi :( ah ulan beşiktaş

ya birileri bana fenevin şampiyon olmadığını, maçın kural hatasından iptal edildiğini falan solesin. kafayı yiyorum burda yaaa. adamlar sevinçten stadı da ateşe verdiler. şampiyon olun yakarız diyodularda inanmıyoduk.. :P

azize futbolda kaldırdı harbiden:D en büyüğünü aldılar lan basbaya:D bağdat caddedi beşiktaş diye inliyor...biz berabere kaldık bursayla fenere kıyak yaptık ama şu an bize küfür ediyolar:( bizle dalga geçiyolar:(

Birileri bana skorun 2-2 olduğunu söylesin luppen :P

ya birileri bana fenevin şampiyon olmadığını, maçın kural hatasından iptal edildiğini falan solesin. kafayı yiyorum burda yaaa. adamlar sevinçten stadı da ateşe verdiler. şampiyon olun yakarız diyodularda inanmıyoduk.. :P

Keşke herşey bi kabustan ibaret olsa ve uyansak :( Ben zaten bu saatten sonra futbolu bırakır golfe falan merak sararım aziz bu 3 dedi 1. yaptı diğer 2sini de yapar.. Yani bize başka sporlarla ilgilenmek kaldı :(

Keşke herşey bi kabustan ibaret olsa ve uyansak :( Ben zaten bu saatten sonra futbolu bırakır golfe falan merak sararım aziz bu 3 dedi 1. yaptı diğer 2sini de yapar.. Yani bize başka sporlarla ilgilenmek kaldı :(

skor 2-2 olsaydı böyle konuşmazdın ama... hep destek tam destek :)

Olamaz. Maçtan sonra Aziz'in sırıtşını unutamıyorum. :mad:

Geri
Üst Alt