Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: TFF'den açıklama: FENERBAHÇE MEN EDİLDİ!

Mali'ye sormak lazım. Delil yoksa neden göndermediniz komodo ejder'i suratlı adam!

UEFA'da jb gecti resmen. adamlar bekledi bekledi son gün golü attilar. Bu Arada Galatasaray - Real Madrid macinin 10.Dakikasi oynaniyor. Pierre Cornu'nun attigi golle 1-0 öndeyiz.

[video=youtube;9FXqiSJXvPA]https://www.youtube.com/watch?v=9FXqiSJXvPA&feature=player_embedded[/video]

aykut kocaman mode on

cenevre yaylasına yürüyüş düzenleyiiiiin eziklerrrrrrrrrr

Arkadaşlar eski üyeler Fenerasyonun Sayın Ünal Aysal'ın ilk açıklamasına tepkisinden sonra fenerasyona yolladığım uyarı e-mailini hatırlayacaklardır. temiz kramponlar başlığında paylaşmıştım. Orada yazılanlar ve başka başlıklarda konuyla ilgili paylaştıklarımız teker teker çıkıyor. Diğerleri de yakında çıkacak. Bu iş zamanında yapılsaydı şimdi biz avrupa kupalarında olabilirdik. Keşke UEFA fair play nedeniyle bize wild card filan verse. Bu arada transfer nöbeti başlığının kapalı olmasını doğru bulmuyorum. bir açıklamda yapılmamış kapanırken. zaten 910. sayfaya geldiği için yenisini açtım ama aynı başlıktan başka konu olduğu gerekçesiyle açtığım konunun kapatıldığı mesajını aldım. Bence bu başlıkta yığılma yapmanın anlamı yok. Transfer nöbetine dönelim sonra da akşamki maçımızın konusunda devam edelim. Bu konudaki fikirlerimizi gelişmeler biraz netleşince paylaşıp strateji belirleyelim. Olmaz mı?

Benim arkadaşım uefa yandı suçsuz bulunursak platini bile gider diyor :D

ismailbakituncr ismail baki tuncer

TFF başkanı M.Ali Aydınlar:ivit F klivyiyi giçiyiriz,bişki siri ilmiyiriz litfin..

:D:D:D:D:D

Deliller mahkeme için yeterli, UEFA için yeterli TFF için hala değil galiba?

TFF bu zamana dek karar verip Türkiye'yi CL'de takımsız bırakmamalıydı, iyice futbolunu içine ettiler. Bir çok takımımızın maddi kaybı oldu.

Eziklerden bakalım hangi oyuncular gitmeye başlaaycak. Lugano ŞL liginde oynarım diyordu.

tff bizim yaptıgımız açıklamalarla okadar meşguldu ki her dedigimiz çıktı ama hep biz kötü olduk hep biz kötü olduk

El oğlu acımadan koyuyor böyle. TFF o kadar çok zarara uğrattın ki Türk Futbolunu bırak artık yap gerekenleri. Sonrada çek git. Sana yakışanı yap.

ilhan havhav hadi kurtar feneriiiiiiiiiiiiiiiiii

mercanex Mercan

Ulan sıfır puan alıp rekor kırmıştınız, bu rekor egale bile edilmeden yeni rekor geldi. Kuradan 1 gün önce men edilme rekoru.

24 Aug Favorite Retweet Reply

Şimdi fblilere sormak lazım?

Uefa'da mı cemaatçi? :D

beyler fener uefaya karşı yasal yolları kullanacakmış ne yapak inanak mı panpa:)

maa istifa !

lutfü arıboğan başkan olmalı .

ya da ulusoy efsanesi geri dönmeli

Geri
Üst Alt