Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: TFF'den açıklama: FENERBAHÇE MEN EDİLDİ!

Sadri Şener uyanık Karadeniz adamıdır. Et koparan cinsten. bırakmaz bu işin peşini. bırakmasında aslanım benim. bi Aysal bi Şener var, Ligdeki tüm takımın başkanlarını birleştirin şener veya asalın yarısı etmez :asd:

Ilhan Cavcav mode on:

UEFA'yi dünya Futbol Birligi FIFA'dan atalim.

Ilhan Cavcav mode off.

Boşverin renkdaşlarım. Fenerbahçe bizi bağlamaz. Biz kendi takımımıza bakalım.

arkadaslar birisi lutfen yardimci ola bilirmi? simdi bunlar ne kadar para kaybetmis olcak?

angut frm

2 Nisan Kazakistan maçına milli oyuncu yok!!

TAKIMI LİGDEN ÇEKİN

sandıkta görüşürüz :D:D:D

Açıkladı Mehmet Ali Aydınlar malı biz men ettik diye o zaman yerine bir takım gönderme şansımız olmalı

eğer dava biter ve fenerin şike yaptığı netleşirse , tff isterse düşürmesin

UEFA 3 lig birden düşürür şikecileri , bknz : olympiakos volou

ya zaten gerizekalı mali bunları düşünemiyor akıl edemiyor sanıyordu mal herif uefayı uyuturuz biz ne dersek onlar saygı duyar gördünüz şeyinizi tersten maa daha çok pişman olacak feneri ve malum takımları düşürmediğine çünkü uefa gereken cezaları zamanında vermediniz deyip orayada el atar kısa sürede gerizekalı mali gerizekalı mali uefa düşürsün takımını valou gibi 4.ligede gör sonra bin pişman olursun keşke düşürseydim bank asyaya diye mal dingoz hıyar kereste odun sap kıro lastik kafa çamursuratlı orangutna kokuşmuş kertenkele yavrusu tecavüze ugramış ateş böceği aç kalmış dinozor pis tarantula.

şuan lig tv de osman şener konuşuyor.ben hayatımda bu kadar yalaka adam görmedim.adam mal fedarasyonuna yag çekmekten konuya giremedi.utanmasa yalayacak utanmaz yagcı adam

kimi transferle ilgilenir (GS) kimileri şampiyonlar liginden ihraç olur (f5)

Galatasarayın Şike Soruşturması ile ilgili son açıklamasından bir paragraf;

"Bu strateji “zaman kazanma”ya dayandırılamaz. Kendimizi yönetme becerisi ve erkine sahip olduğumuzu kanıtlamamız için atılması gerekli adımlar bellidir. Geciktikçe bedel daha da ağırlaşacaktır. En kötüsü bu adımları biz zamanında atmaz isek, başkalarının bizim adımıza atması kaçınılmazdır. Kurallar çerçevesinde hatalarımızla yüzleşip gereğini biz yapmazsak dünyada bunu üst kuruluşlar yapar. Kendi kangrenli parmağımızı kendimiz kesmezsek, birileri gelir kolumuzu keser. “Biz yapamadık, onlar yaptı” diyemeyiz. Uygar dünyanın saygın bir üyesi olmak, öncelikle hatalarımızla yüzleşip, kendimize karşı dürüst olmaktan geçer."

İyi ki Galatasaraylıyız.

Rekorların takımı fener,Avrupa kupalarından men edilen ilk Türk takımı olarak yine tarihe geçti..

büyük kaptan bülentte malesef lig tv'ye yaranma peşinde.

Arkadaşlar Galatasaray ne kadar büyük bir kulüptür. Şu an anladım.

Başkanımız ne dedi. Lütfen kararı kısa sürede verin yoksa üst merciler ağır yaptırımları uygular ama T.F.F. denen taraflı kurum olayları hep öteledi sonuç ne oldu.!!

Şimdi UEFA resti çekti. TFF olarak görevini yapmadın FB yi ya MEN et ya da ben Sana ve tüm kulüplere ağır bedel ödetirim.

Muhtemelen bu bedeller de söylendi ki TFF afedersiniz Eşşek gibi FB yi men etti.

Durum bu iken olayların daha fazla uzatılmaması gerek. Adı geçen kullüplere bir an önce cezaları verilip işin sulandrılmaması gerek.

Yoksa UEFA takipte olacaktır. UEFA gözünde Şikeci bir kulübü Super Lig de oynatamassınz.

244648691_small.jpg

beğendim :asd:

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Klüpler birliğini GS'dan değil GS'ı klüpler birliğinden kurtarma vakti! GSRambo

Daha yeni başlıyor herşey :D Ayrıca başkan resmen soruşturmayı kendi yürüttü ya ne açıklama yapsa hepsi oldu :)

Geri
Üst Alt