Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: TFF'den açıklama: FENERBAHÇE MEN EDİLDİ!

MAA:Şimdi ivit fenerbahce şampiyonlar ligine katilamicek.Ama burdan da UEFA ya sesleniyorum.TARİH SİZİ AFFETİMİCİK. :D

fene bu saatan sonra neyi bekliyor olacak ellindeki yabanci futbolcular durumu veya transfer yaparmi

"Maalesef 1. torbadan ManU gelecek. Rüyamda gördüm.

Hedef ikincilik. İçerde ManU dan alıncak puan veya puanlar avantaj sağlar. "

ANgut 'LU arkadaşın hedefi 2. lik miş :D :D:D

Biraz önce TRT3 UEFA'nın Fener'in gruplara katılabileceğini söylediğinde Ekşisinden incisine, İtüsünden uludağına kadar sözlüklerde timsah yürüyüşü yapan Fenerliler vardı. Sahi ne oldu onlara? Gene mi yanlış anons? :)

yüz kere DİLİL YOK yazasım var :D

5 yil ceza almadan kurtuldular ;) UEFA siz ceza vermezseniz, biz TFFye veririz dedi.

hocam uefanın kuralları gereği 5 yıllık temizlik belgesi istiyor yani uefanın elinde hala almayabilir ki deliller çıkınca ortaya uefa zaten dur arkadaş sen bi dakka dicektir. Ha bu arada AYKUT OLUM NOOOOLDU HE NOOLDU.

BJK ve Trabzon da gidemez beyler.. Benden söylemesi :)

İnşallah F7 katılır CL'ye katılırsa kararı UEFA kendi vericekmiş o zaman amator kümeye hakketikleri yere düşürürler üstelik F7 CL den gelicek 20 € uçtu yakında batıcaklar bu güne kadar para var ulan edebiyatı yaptılar şimdi görücem ben onları bu arada LİG TV buda sana kapak olsun sen istediğin kadar tutmaya calıs ama UEFA reisliğini gosterir.

Bizim sayemizde oldu bu,biz resmi siteden şikayet etmeseydik ne müfettiş gelirdi nede bu karar alınırdı.

Eeeee uefa bu, fenerasyona benzemez. Affetmez. Artık aradan uzun yıllar geçse de bu leke ***** tarihine geçmiştir, gerçi o kadar çok leke var ki hangi birine bakıcan.

abdullah gül,gerekeni yapın demiş.:D

Sezer Öztürk ilk kez konuştu

Kendisinde Şampiyonlar Ligi'nin ayrı bir heycan yaşatacağını vurgulayan genç oyuncu, "Açıkçası Barcelona değil de, Real Madrid'le karşılaşmak istiyorum. Barcelona gerçekten uzay futbolu oynuyor, benim gönlümden geçen rakip Real Madrid" ifadelerini kullandı. "]Kendisinde Şampiyonlar Ligi'nin ayrı bir heycan yaşatacağını vurgulayan genç oyuncu, "Açıkçası Barcelona değil de, Real Madrid'le karşılaşmak istiyorum. Barcelona gerçekten uzay futbolu oynuyor, benim gönlümden geçen rakip Real Madrid" ifadelerini kullandı.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Beyler fenerin kim gidecek? kim seçiyor? Galatasarayin gitme sansi var mi?

16776.jpg

Onlar bile gerçeği anladılar sonunda.:sad007:

İlk gidecek isimleri söyleyeyim Lugano , Niang , Stoch , Dia sırayla tıpış tıpış kaçacaklar fenerden :D

Geri
Üst Alt