Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Acıbadem sponsorluğu da uçtu :asd:

firatgunayer fırat günayer

YamanAkinci tarafından

Son dakika !!!!!!!! Fenerbahçe: Bayan voleybol takımımızın sponsoru olan Acıbadem Sağlık Grubu ile yollarımızı ayırdık''

of off fener acıbademle sponsorluk sözleşmesini iptal etmiş

ersinduzen Ersin Düzen

fenerbahçe'nin ligden çekilmesi hemen hemen kesin gibi... ( resmi bilgi olmadigini önemle vurgularim )

fener ligden çekiliyor siz kovmadınız biz istifa ettik :)

@firatgunayerfırat günayer

Son dakika !!!!!!!! Fenerbahçe: Bayan voleybol takımımızın sponsoru olan Acıbadem Sağlık Grubu ile yollarımızı ayırdık''

rasim kutahyali cok cakal sevincinden ellini kolunu nereye koyacagini bilmiyor

Rasim boşboğazın teki ama pis gazlıyor :asd:

Bir ise gidip geldim neler olmus.

Fenerbahcenin bildirisine inanamiyorum. Herkes suclu, UEFA suclu birtek FB suclu degil. Aptalca bir aciklama. MAA bile "tedbiren UEFA bu karari aldi" diyor sanki UEFA adina konusabilirmis gibi. Ve bu yalakaliga ragmen TFF yide sucladi FB. Gercekten bunlarin egolari kor etmis gozlerini. Mantigi bile goremiyorlar.

Simdi UEFAyida mahkemeye versinler.

Tek mantikli olay, eger dusunebilirlerse ligden cekilmeleri olurki; "kovulmadim, onurumla istifa ettim" moduna girmis olurlarki, kimse yemesede baska secenekleri yok UEFAnin bu yaptirimindan sonra.

rasim ozan :sayın yener nasıl trabzon sokaklarında horon çekiliyormu ooo yahu çok komik bu adam

@melihsabanoglu melih sabanoglu

birkaç saat arayla iki açıklama hiç de rasyonel ve stratejik değil. açıklamalarda net türkçe hataları var.

Melih abi dogru soyluyor.

Bir bizim aciklamalarimza bakin birde onlarinkine.

Acibadem ile Sponsorluk iptal olmus.

melih sabanoglu

bundan da önemlisi, açıklamalar fenerbahçe'nin spor hukuku ve mevzuatı konusunda ciddi biçimde bilgi eksikliğine sahip olduğunu gösteriyor.

Yeryüzünde bi yerde adaletin ve hakkın olduğunu hep biliyordum.. Çok mutluyum :)

firatgunayer fırat günayer

YamanAkinci tarafından

of off fener acıbademle sponsorluk sözleşmesini iptal etmiş

Bir çıkar ilişkileri olduğunu kanıtlamış oldular.. Bravvooo..

ersinduzen Ersin Düzen

fenerbahçe'nin ligden çekilmesi hemen hemen kesin gibi... ( resmi bilgi olmadigini önemle vurgularim )

fener ligden çekiliyor siz kovmadınız biz istifa ettik :)

ahmet cakar gecenlerde ahmet bulute birsey demisti , ahmet bulut ben yarini gerekeni yaparim dedi bir tana ortagi ile ilgili ahmet cakar da sen senin birsey yapmen geremiyor baskalri gerekeni yapacak diye

Bu arada burokraside bogmayinca ne kadar basit oldugunu gorduk herseyin. 1.5 saatlik bir ziyaret ve 1 gunluk bir zamandan sonra bitirdi adamlar isi. Helal olsun.

melih sabanoglu

bundan da önemlisi, açıklamalar fenerbahçe'nin spor hukuku ve mevzuatı konusunda ciddi biçimde bilgi eksikliğine sahip olduğunu gösteriyor.

eksiklik degil TFF'nin söylediği bahaneleri gerçek sandılar bunları yuttururuz diye düşündüler.

Geri
Üst Alt