Cevap: Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak
MAA ve Fenerbahçe Galatasarayı dinleselerdi Türk futbolu ve Fenerbahçe bukadar aciz ve kötü bir duruma düşmeyecekti. MAA feneri düşüren başkan ben olmayacağım isteyen Avrupaya gider demekle fenerin fişini çekerken, Galatasaray parmağınızı kesmezseniz başkası gelir kolunuzu keser diyerek uyardı. Erteleme dahil her türlü tedbiri alın bu ateş üfleyerek sönmez dendiğinde TFF ve diğer kulüpler Galatasaraya hunharca ve düşünmeden saldırdılar. Sonuç Lig ertelendi, Kesemediğimiz parmağı UEFA kesti Fenerbahçe dünya çapında prestij kaybetti. Şimdi yaptığı açıklamalarda birkez olsun Fb lafını kullanmayan TV den ve resmi yayın organlarından şikeyle ilgili tek haber yapmayan GS suçlu oldu. Be hey fenerbahçe ben bir Galatasaray taraftarı olarak Seni günahım kadar sevmem ve temiz futbol adına elimden geleni yaptım. Ama aç artık gözünü Fenerbahçe terörist diyen Cavlak İlhanı, Her fırsatta kuyunuzu kazmaya çalışan Demiröreni ve Başakanlık koltuğunuzda gözü olan MAA yı dost sanmaya devam ederseniz, yarın battığınız çukurdan Galatasaray bile kurtaramaz sizi. İyisimi siz bildiğiniz yolda çırpınmaya devam edin çünkü çok güzel batıyorsunuz. Adaletin kestiği KOL acımaz!!! Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!!