Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

ahmet çakar tam bi dansözsün

şahsiyetsiz karaktersiz

ahmet2bcakar2bbikini.jpg

Forumdaki bir bolumun adini UEFA olarak degistirelim. Gerci TS klubun adini degitirebilirler bundan sonra....:)

MAA ve Fenerbahçe Galatasarayı dinleselerdi Türk futbolu ve Fenerbahçe bukadar aciz ve kötü bir duruma düşmeyecekti. MAA feneri düşüren başkan ben olmayacağım isteyen Avrupaya gider demekle fenerin fişini çekerken, Galatasaray parmağınızı kesmezseniz başkası gelir kolunuzu keser diyerek uyardı. Erteleme dahil her türlü tedbiri alın bu ateş üfleyerek sönmez dendiğinde TFF ve diğer kulüpler Galatasaraya hunharca ve düşünmeden saldırdılar. Sonuç Lig ertelendi, Kesemediğimiz parmağı UEFA kesti Fenerbahçe dünya çapında prestij kaybetti. Şimdi yaptığı açıklamalarda birkez olsun Fb lafını kullanmayan TV den ve resmi yayın organlarından şikeyle ilgili tek haber yapmayan GS suçlu oldu. Be hey fenerbahçe ben bir Galatasaray taraftarı olarak Seni günahım kadar sevmem ve temiz futbol adına elimden geleni yaptım. Ama aç artık gözünü Fenerbahçe terörist diyen Cavlak İlhanı, Her fırsatta kuyunuzu kazmaya çalışan Demiröreni ve Başakanlık koltuğunuzda gözü olan MAA yı dost sanmaya devam ederseniz, yarın battığınız çukurdan Galatasaray bile kurtaramaz sizi. İyisimi siz bildiğiniz yolda çırpınmaya devam edin çünkü çok güzel batıyorsunuz. Adaletin kestiği KOL acımaz!!! Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!!!

fatih altayli: "yarin fenerbahce aklanirsa ne olacak?" mehmet ali aydinlar: "uefa, biz tazminati öderiz dedi"

Çakarın kafa yine gidip gidip gelmeye başladı :o

Fener fişlenmiştir, dünyaya karşı resmen rezil rüsva olmuştur..

Gündem o kadar yoğun ki, transfer hareketliliğinden Fener dalgasından Real Madrid'le maç topiğimiz aşağılara düştü :p

Her günümüz böyle mutlu ola.:b5:

Yarından itibaren azize küfretmeye başlayacaklardır artık akılları başlarına geliyordur diye düşünüyorum .Tff bunları oyalamakla en büyük zararı vermiştir.

TT arenada Ilk avrupa maci yine bize kaldi allahin sevgi kuluymusuz

UEFA bizi 8 yılla tehdit etmiş :o

fenerbahce taraftari hadi bakiim simdi savunun baskaninizi simdi maskeleri takim metrese gidin kos koca bir kulubu ne hale getirdir

son dakika Fenerasyonun desteklediği önemli kulüplerden fenerbahçe, fenerasyonla ilgisini kesti, fenerasyonun önemli desteklerini alan fenerbahçe, bu durumda fenerasyonla çalışamayacaklarını açıkladı.

UEFA geldi ve ortalığı temziledi/temizliyor beyler... Türk futbolunu geldi ve kurtardı bu kadar basit... Bizim kesemediğimiz yerleri geldi kesti... Teşekkürler UEFA...

olayları tam zamanlı takip edememiştim şimdi sıraya koydum uefa fener katılsın diyor adamlar timsaha yatıyor 1 saat sonra katılamaz diye açıklama geliyor bu adamların timsahla bir kader bağları var ama çözemedim gitti :)

Geri
Üst Alt