Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

22.08.11 18:33 #212 Harun Taşkapılı

Profil bilgileri

Forum Mesajlarını Göster

Özel Mesaj

Sarı - Kırmızı Üye

--------------------------------------------------------------------------------

Üyelik tarihi Mar 2010

Yaş 33

Mesajlar 4.241 Cevap: UEFA Başmüfettişi

demekki biraz anlıyormuşum futbolda:D

pierre cornu reyis feneri yaylim atesine tuttu :D

22.08.11 18:33 #212 Harun Taşkapılı

Profil bilgileri

Forum Mesajlarını Göster

Özel Mesaj

Sarı - Kırmızı Üye

--------------------------------------------------------------------------------

Üyelik tarihi Mar 2010

Yaş 33

Mesajlar 4.241 Cevap: UEFA Başmüfettişi, Mehmet Berk'ten Bilgi Aldıktan Sonra Adliyeden Ayrıldı

biraz futboldan anlıyosam fb avrupadan men olur..bukadar kesin..

demekki biraz anlıyormuşum:D

25082011169.jpg

[video=youtube;VQfyod8Fgtg]https://www.youtube.com/watch?v=VQfyod8Fgtg[/video]

Bu adama acıyorum ben harbiden. iki arada kaldı. onun yerinde olmayı istemezdim.

bu adam aslinda fenere iyilik yapti.

feneri düsürmemek icin herseyi yapicagi da cok ortada, eksi puanla lige baslama cezasi verir en kötüsü, tabi oraya kadar tff baskani olarak dayanabilirse.

bugunku konusmalarda feneri düsürmemek icin herseyi yapiyorum, yapicagimda dedi resmen.

UEFA'nin bu ise el atacagi belli idi zaten. Baskanin icerdeyken sen nasil SL'ne katilacaksin.UEFA kendinden öyle emin konusmuski, aklanma olayi olursa tazminati ben üstlenirim demis.

Olay onlar acisindan bile cok acik yani. Cok iyi oldu. Bundan sonra sürec daha cabuk isler sanirim ve hak yerini bulur.

Aydinlar'a cok attik tuttuk ama, adam sanki dogru konusuyor bence, akli yerinde birine benziyor. Bütün programi izledim. Türkiye bu süreci yasamamis simdiye dek. Nasil bir baski altinda oldugu da unutulmamalidir bence.

Bence tek hatasi UEFA'nin buna göz yummayacagini bile bile karari alamamasi. Buradaki gercek etkenlerin ne oldugunu iyi incelemek lazim.

Hukuk süreci, yargi, gizlilik vs bunlari detayina kadar bilmiyorum. Bunlar cok ince ve komplike isler. Bunun hakkinda Aydinlar'da bazi acikmalar yapti ama yinede tam olarak anlayamadim.

Tabiiki sadece kanaat ile düsürme olmaz hukuk acisindan. Delil gerek ve savunma tabiiki alinacak. Yoksa yargisiz infaz olur. Ve o zamana kadarda sucsuz sayiliyor. Oraya kadar anladim ve yasalarin ve demokrasinin temel taslarindan birisidir ve dogrudurda bence.

Ama Savci suclar cok agir ve kanaat olusturmak icin yeterli diyorsa ve UEFA hem Savcinin hemde günlük Medya'yi izleyip bir kanaat olusturup bir karar alabiliyorsa bunu bizim Federasyon niye yapamiyor.

UEFA diyor Sampiyonlar Ligi marka degeri. Ama Türk futbolunda bir marka degeri var. Aydinlar bunu biraz fazla gözardi etti, yada acemilikmi diyelim, Sikebahce adina duygusallikmi diyelim. Bunu önümüzdeki haftalar belirleyecek sanirim.

Aydinlar'in art niyetli oldugunu inanmak istemiyorum. Türk futbolunun Baskanlarindan ve üst düzey yöneticilerinden herkese ayni mesafede yaklasmasi ve herkse adil olmasini bekliyorum. Futbolumuzun en bastakinden en sonuna kadar temiz olmasini istiyorum. Insallah herkes aklini basina alirda Türkiye bu sürecten sonra cok güzel ve basarili günler görür.

Suclularin cazalarini cekmesi ve magdurlarin korunmasi dilegi ile.

PS : Bu arada Mail atma eylemlerini bastan beri aktif olarak destekliyorum ve devamini bekliyorum.

Ben maa ya cidden üzüldüm ya :( sen takımı düşürme korumak için herşeşi yap küfür ye sonra densiz kalkıp sana hakaret etsin ama biz dedik düşür diye gözünü açmaya çalıştık en azından, şimdi pişmandır eminim.

Ben maa ya cidden üzüldüm ya :( sen takımı düşürme korumak için herşeşi yap küfür ye sonra densiz kalkıp sana hakaret etsin ama biz dedik düşür diye gözünü açmaya çalıştık en azından, şimdi pişmandır eminim.

Maa bunun gurur meselesi yapar ve feneri 2. lige düsmesi gerekirken 1 ligde tutar, bak görürsün.

sonrada istifa eder, gider

Lugano,Niang,Dia takımda kalmaz büyük ihtimal kalırsa helal olsun demek lazım

UEFA Country Ranking 2012

bu gercek mi?

yani uefa bizim bu sene lige bastan beri 4 takimla katildigimiz gibi sayacak puanlari?

öyle cok daha avantajli bir durumdayiz su an, normalde alinan puanlar 5 bölünüyordu, simdi 4'de bölünecek, kisaca ts ve bjk adam akilli isler yaparsa cok güzel puan toplariz.

daha dün bu sene kazandigimiz puan sayisi 2.000 idi, simdi 2.500 oldu.

önümüzdeki, arkamizdaki 6-7 ülkeden cok puan almisiz su anda, normalde , yani daha düne kadar en az biz almistik bu ulkelerden :)

Sadece şu kadarını biliyorum ki; Bu futbol aleminde dostlukların nerede başlayıp nerede biteceği belirsiz. Başlarda evet, fakat bugünden itibaren Sayın mehmet ali aydınların gerçekten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ve şu video'dada gördüm ki, adam gerçekten üzüldü. İnanın dostlar Fenerbahce'nin yerinde Galatasarayımız olsaydı, bugün bu adam yine şu güne kadar yaptıklarını yapardı. Adama o kadar attık tuttuk ama harbiden acıdım bugün. Ve bugün birşeyi tekrar gördüm ki, o da; bir insanı harcamak çok kolaymış. ALLAH yardımcısı olsun. bundan sonrası için çok zor bir süreç bekliyor kendisini. tuhafınıza gitmesin, ya da beni fenerbahce taraftarı sanmayın. ''Ben Galatasaraylıyım'' diyen birinden daha fazla Galatasaraylıyım. her yıl kulübümün formasını alırım, istanbulda yaşamamama ve çoğu maça gitmememe rağmen her yıl kombine'mi alır kulübüme elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Sadece bu yıl alamadım.

ulan birgun gelecek su MAA uzulecegime hic aklima gelmemisti :((

ben de üzüldüm adama.adam az daha ağlayacaktı.

Sadece şu kadarını biliyorum ki; Bu futbol aleminde dostlukların nerede başlayıp nerede biteceği belirsiz. Başlarda evet, fakat bugünden itibaren Sayın mehmet ali aydınların gerçekten kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ve şu video'dada gördüm ki, adam gerçekten üzüldü. İnanın dostlar Fenerbahce'nin yerinde Galatasarayımız olsaydı, bugün bu adam yine şu güne kadar yaptıklarını yapardı. Adama o kadar attık tuttuk ama harbiden acıdım bugün. Ve bugün birşeyi tekrar gördüm ki, o da; bir insanı harcamak çok kolaymış. ALLAH yardımcısı olsun. bundan sonrası için çok zor bir süreç bekliyor kendisini. tuhafınıza gitmesin, ya da beni fenerbahce taraftarı sanmayın. ''Ben Galatasaraylıyım'' diyen birinden daha fazla Galatasaraylıyım. her yıl kulübümün formasını alırım, istanbulda yaşamamama ve çoğu maça gitmememe rağmen her yıl kombine'mi alır kulübüme elimden geldiği kadar yardımcı olurum. Sadece bu yıl alamadım.

Kusura bakma yaşına veriyorum. Hayatda 4 sene öndeyim senden ve daha çok şey göreceksin emin ol.

Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan açıklamaya göre kulüp olarak UEFA Şamp. Ligi kura çekimini televizyondan bile izlemeyeceklermiş... :)

Yanlız Maa'nın dün canına okudu canlı yayında N.özdemir adam cevap bile veremedi şu konuşmayı biz yapsak 5 maç seyircisiz falan oynardık.

Biz söyledik verin gereken cezayı yok savunma alamadım şike var ama herkes masum..Bu işin peşindeyiz.. Sonra Uefa gelir verir odunu kalırsın.

Çok iyi oldu Cumhurbaşkanı bile Tff'ye uygula yasayı yap gereğini diyor onu bile yapmaktan aciz kalıyor federasyonda.

Yanlız Maa'nın dün canına okudu canlı yayında N.özdemir adam cevap bile veremedi şu konuşmayı biz yapsak 5 maç seyircisiz falan oynardık.

Biz söyledik verin gereken cezayı yok savunma alamadım şike var ama herkes masum..Bu işin peşindeyiz.. Sonra Uefa gelir verir odunu kalırsın.

Çok iyi oldu Cumhurbaşkanı bile Tff'ye uygula yasayı yap gereğini diyor onu bile yapmaktan aciz kalıyor federasyonda.

Zaten son aciklamalarda sonra PFDK'ya sevk edilmeleri gerekiyor. Bakalim olacak mi.

Geri
Üst Alt