Haber Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

8 milyon euro diyolar :D Hatta 6 milyon euro ve 2 milyon euro da bonuslar var diyeceklermiş :D Yabancı basın 15 milyon euro yazdığı hâlde :D

Maliyetleri hic bir sekilde aciklamayan Fener Arda'da birden hepsini aciklamisti cok seffaf bir kulüp ya.

Bu cocukta da aciklamazlarsa bil ki bi dümen var isin icinde.

kap'a herseyı acıklama zorunlulugu yoksa bizde acıklamayalım bence özellıkle bonuslar

başkasının talip olduğuna fenerbahçe sahip olur

canları cehenneme, kimi kaça alıyorsa alsınlar, kaç gösterirse göstersinler, gelen geçen, onursuz, haysiyetsiz, şeref yoksunu olduklarını söylüyorlar zaten, ben takımıma bakıyorum, boşverin bu ezik oğlu ezikleri

Bunlara en iyi cevap süper kupada çıkıp tekrar gol yemeden yenmektir.

24 yaşında genç denemeyecek soru işareti bir oyuncu. 10m bonservis ödeyip transfer etmememiz olumlu bir gelişme oldu. Yalnız Erden Timur'un isminden bahsetmesi ''çalım'' zırvalarına yol açabilecek gereksiz bir açıklamaydı.
Çalım malım boş işler bunlar. Erden Timur'un açık konuşması doğru buluyorum. Adam açıkça istediği maaş bize göre yüksek o yüzden transferden çekildik dedi. Oyuncu Hollanda Ligi'nde bile net üstünlük kuramadı ve ligin sonlarına doğru düşüş yaşadı. Fiziksel olarak burada zorlanması, sinmesi olası bir oyuncu. 11+ 4 milyon bonservis + 2.2 maaş + bonus verilecekse daha özel bir yeteneğe verilmeli diye düşünüyorum. Rieder, Baturina olabilitesi varsa Emile Smith Rowe, Samardzic gibi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda’nın parasını hemen hiç etmişler Vallahi çok şaşılacak bir olay

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözde çalım attık dedikleri oyuncunun Türkiye'ye geldiginden bile.kimsenin haberi yok paylaşım bile yapmamislar

O kadar. Özellikle premier lig yakınlarını güzel kazıklıyorlar tebrik ediyorum
Yaw tamam epl de de fener gibi kek takimlar var mufc gibi de ere'den cikip daha buyuk liglwrde daha da iyi isler yapmis bi suru de isim.var. bosuna o kadar satis yapmiyolar

zaniolo - magnum
simanski - meybuz

ikisi de 15 m

Geri
Üst Alt