Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.244
- 22.409
- 1.698
Hiyarlara bak daha sahaya çıkmadan De Bruyne aldik demeye başladılar. Ulan pas veremeyen De Bruyne mu olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAP'a yapılan açıklamalarda belli bir şart yokmu açıklama şöyle olur detaylar verilir vs diye ? Çünkü bunlar ne bonus yazmış ne oyuncu ucreti
Beni seçersen yapamayabilirim.Forumdan rastgele 10 kişi seçip Hollanda takımına yollasak bu kadar asist, gol yapar Hollandan liginde 10 no pozisyonunda.
Bonusu yazmamışlar. 4 milyon bonusu varmış Rus basınına göre. Oyuncuda 2.5 milyon maaş alacakmış.Aha 9.75 yazdılar![]()
Yaparsın rengim.Beni seçersen yapamayabilirim.![]()
Bonusu yazmamışlar. 4 milyon bonusu varmış Rus basınına göre. Oyuncuda 2.5 milyon maaş alacakmış.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ÜstüYaparsın rengim.Yaş 30 altı mı?
puahhahhhahahahhhaSimdi transfermarkt denilen onun bunun sitesi 1 aya kalmaz bunun değerini 30m yapar
puahhahhhahahahhha
5 milyon Euro dan aşağı ise açıklamaya biliyorlar.KAP'a yapılan açıklamalarda belli bir şart yokmu açıklama şöyle olur detaylar verilir vs diye ? Çünkü bunlar ne bonus yazmış ne oyuncu ucreti
Ne bonusu bilmiyorum.Sampiyonluk bonusu varsa zor o 4 milyon.