Haber Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Küçük maçların küçük topçusu. Fener ayarında işte, bizi tatmin etmez.

Yav ben ucuz mu diyorum neyim farklı olacak 10 senedir buradayim

Teteyi oynadığı sürede beğenmedim zaha son yıllarda paso sakatlaniyor. Bunlara vereceğin parayla Szymanski alabilirdik diyorum belki yanına başka bir adam da çekerdik. FB gitti 15m verdi ama bizde Tete zahayi ucuza almadık. Hem biz faydalanamiyoruz henüz FB faydalaniyor
Yav daha lig baslayali 5 hafta oldu senin bu yorumu yapabilmen icin ligin %75'i bitmis olmali. O zaman konusuruz kim tuttu kim tutmadi.

Senin elinde Kerem haric sol acigin olmayacakti Zaha alinmamis olsa. Tete de Rashica alinmadigi icin alindi bonservisi elinde diye. Daha fazla maas almalari Szymanksi transferini daha dogru kilmaz. Sonucta hepsi birbirinden farkli oyuncular, cunku farkli mevkilerin oyunculari. Ha kanat oyuncu almayacaktik bize bir 10 numara yeterli desen olaya farkli yaklasirdim.

Zaha paso falan da sakatlanmiyor, bir tek gectigimiz sezon daha fazla sakatliklari oldu ondan onceki sezonlarda oyle bir durumu hic olmadi.

Maçı izlediniz mi bilmiyorum ama bu arkadaş yüzünden sahanın iki yönünde de 1 kişi eksik oynadı Fenerbahçe. Mertens şu haliyle bile bu arkadaştan daha fazla oyuna giriyor, sorumluluk alıyor. Raket gibi ayağı var, kimsenin de bu konuda aksi bir yorumu yoktur diye düşünüyorum ama buraya gelmeden önce de hakkındaki yorumlarda sahada sürekliliği olmayan, kaybolan birisi olduğu söyleniyordu Hollanda'da, burada da öyle devam ediyor. Ne oldu da bu arkadaşa bu kadar yükseldiniz ki :think:

Oyunun içinde kaybolduğu doğru. Bu yüzden Polonyalı Cicaldau denmesini bir nebze anlıyorum ama Cicaldau'nun şut çektiğini görmedim Bjk maçı dışında. Marsilya maçını demeyin biri rakipten çarpıp girdi öbürüne de düzgün vuramamıştı. Bunda şut olayı baya iyi. O yüzden bizimkiyle karşılaştırmak doğru değil diye düşünüyorum.

Bazılarına kalsa doğu Avrupalı olsun da isterse çamurdan olsun

Oyunun içinde kaybolduğu doğru. Bu yüzden Polonyalı Cicaldau denmesini bir nebze anlıyorum ama Cicaldau'nun şut çektiğini görmedim Bjk maçı dışında. Marsilya maçını demeyin biri rakipten çarpıp girdi öbürüne de düzgün vuramamıştı. Bunda şut olayı baya iyi. O yüzden bizimkiyle karşılaştırmak doğru değil diye düşünüyorum.
şut çeken çikaldau diyelim

bizde olsa zaten sıkıntı yaşadığımız orta saha bölgesinde ne tarz rezillikler yaşardık bilemiyorm, bizim taraftar fena giydiriyordu ama şuan erden timur'a,

50 kiloluk bir bk çuvalı,

Geri
Üst Alt