- 4 Ağustos 2009
- 83.585
- 62.237
- 5.093
Küçük maçların küçük topçusu. Fener ayarında işte, bizi tatmin etmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav daha lig baslayali 5 hafta oldu senin bu yorumu yapabilmen icin ligin %75'i bitmis olmali. O zaman konusuruz kim tuttu kim tutmadi.Yav ben ucuz mu diyorum neyim farklı olacak 10 senedir buradayim
Teteyi oynadığı sürede beğenmedim zaha son yıllarda paso sakatlaniyor. Bunlara vereceğin parayla Szymanski alabilirdik diyorum belki yanına başka bir adam da çekerdik. FB gitti 15m verdi ama bizde Tete zahayi ucuza almadık. Hem biz faydalanamiyoruz henüz FB faydalaniyor
Evet ama sonradan girdi oyuna.Totalde 7 pası var maçta, doğru mu
İlk 11 gözüküyorEvet ama sonradan girdi oyuna. Dakika 80'de.
ankaragücü maçı 7/9 pasTotalde 7 pası var maçta, doğru mu
Pardon Crespo ile karistirdim, evet 11'deydi.İlk 11 gözüküyor
hayır ilk 11 başladıEvet ama sonradan girdi oyuna. Dakika 80'de.
Evet dogru, Crespo ile karistirdim.hayır ilk 11 başladı
baya sıçtı zaten maça
:dddEvet ama sonradan girdi oyuna. Dakika 80'de.
şut çeken çikaldau diyelimOyunun içinde kaybolduğu doğru. Bu yüzden Polonyalı Cicaldau denmesini bir nebze anlıyorum ama Cicaldau'nun şut çektiğini görmedim Bjk maçı dışında. Marsilya maçını demeyin biri rakipten çarpıp girdi öbürüne de düzgün vuramamıştı. Bunda şut olayı baya iyi. O yüzden bizimkiyle karşılaştırmak doğru değil diye düşünüyorum.
5/7 pas ile oynamış 22 kez topla buluşmuş. Ona en yakın Livakovic ise 42 kere topla buluşmuş. 27/30 da pası varTotalde 7 pası var maçta, doğru mu
Gol atti ya yeterli. Isterse hayalet gibi gezsinLan 90 dk 7 pas atan adamı mı övdünüz cidden
CAM bir de bu adam
Nasıl bir manyaksınız olm siz