Haber Fenerbahçe Seçim Kararı Aldı | 21 Eylül

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
Fenerbahçe'de Olağanüstü Seçimli Genel Kurul tarihi belli oldu!

🔹 İlk Oturum: 13-14 Eylül
🔹 İkinci Oturum: 20-21 Eylül

Diğer başlığa da yazdım. Cidden bunları devirmek isteyen bir aday olsa şu doping iddialarını falan kullanır bunları alaşağı eder. Ama sanmıyorum…

Heriflerin kulüp te tüzük divan filan birseye yaramıyor, adam noter destekli imzaları bile kaale almamis

Eylül ayında yapıyorlar bu Ali çok uyanık.

Transfer dönemi kapanmış lig çoktan başlamış, kim gelirse gelsin eli kolu bağlı olacak.

Göstermelik seçim, o tarihte seçim mi olur. Ne yaptı etti yine kendi istediğini yaptı

ALİ sağlam tokatlar.

Eylül ayında yapıyorlar bu Ali çok uyanık.

Transfer dönemi kapanmış lig çoktan başlamış, kim gelirse gelsin eli kolu bağlı olacak.
İşin esas rezil kısmı noter onaylı toplanmış imzaları kaale bile almadılar çok ilginç yanı hukuku takmıyorum diyor herif ,bizde misal divan kurulu herseyin üstündedir böyle şeylerde kararı divan kurulu verir bunlarda imzaları aliye vermişler kimsede itiraz etmiyor :asd:

Istediginiz kadar havlayin benim dedigim olur demis koçali

İşin esas rezil kısmı noter onaylı toplanmış imzaları kaale bile almadılar çok ilginç yanı hukuku takmıyorum diyor herif ,bizde misal divan kurulu herseyin üstündedir böyle şeylerde kararı divan kurulu verir bunlarda imzaları aliye vermişler kimsede itiraz etmiyor :asd:
Aynen normalde imzalara bakılır ve hukuksuz değilse 45 gün içinde olacak şekilde seçim tarihini açıklamalıydı ama kim takar imzayı demiş ve Eylül'e atmış.

Fenerbahçe SK Başkan adayı Sadettin Saran'ın başkanlık kampanyası kapsamında turu devam ediyor.

1000132329.webp

Geri
Üst Alt