- 3 Temmuz 2012
- 133.766
- 80.662
- 5.198
Fenerbahçe'de Olağanüstü Seçimli Genel Kurul tarihi belli oldu!
İlk Oturum: 13-14 Eylül
İkinci Oturum: 20-21 Eylül

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav konusu var ya git okusanaSaint olayı Nev??
İşin esas rezil kısmı noter onaylı toplanmış imzaları kaale bile almadılar çok ilginç yanı hukuku takmıyorum diyor herif ,bizde misal divan kurulu herseyin üstündedir böyle şeylerde kararı divan kurulu verir bunlarda imzaları aliye vermişler kimsede itiraz etmiyorEylül ayında yapıyorlar bu Ali çok uyanık.
Transfer dönemi kapanmış lig çoktan başlamış, kim gelirse gelsin eli kolu bağlı olacak.
Kullanırsa terste tepebilir. Yaptıysam Fb için yaptım der ve oyunu arttırırsa şaşırır mısın?Diğer başlığa da yazdım. Cidden bunları devirmek isteyen bir aday olsa şu doping iddialarını falan kullanır bunları alaşağı eder. Ama sanmıyorum…
Normal olsalar şaşırırım da bunlarda şaşırmam…Kullanırsa terste tepebilir. Yaptıysam Fb için yaptım der ve oyunu arttırırsa şaşırır mısın?
Aynen normalde imzalara bakılır ve hukuksuz değilse 45 gün içinde olacak şekilde seçim tarihini açıklamalıydı ama kim takar imzayı demiş ve Eylül'e atmış.İşin esas rezil kısmı noter onaylı toplanmış imzaları kaale bile almadılar çok ilginç yanı hukuku takmıyorum diyor herif ,bizde misal divan kurulu herseyin üstündedir böyle şeylerde kararı divan kurulu verir bunlarda imzaları aliye vermişler kimsede itiraz etmiyor![]()
Göstermelik boşa adaylık. Yalı çocuğu yine kıvama getirdi camiayı hemen, rahat kazanırFenerbahçe SK Başkan adayı Sadettin Saran'ın başkanlık kampanyası kapsamında turu devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 298855