fenerbahçe sempatizanlığı gözlemlenen takımlar

1 NUMARA KÜÇÜK ORTAKTIR

1 NUMARA ÜÇÜNÇÜ BÜYÜKTÜR

1 NUMARA ŞİKE KARDEŞİDİR

1 NUMARA KUŞTAŞIDIR

1 NUMARA ARSIZ YÜZSÜZ EZİK BEJEKEDİR

Bir de bu takımları düşürmezler nadiren düşenleri de hemen çıkarırlar. Fb'ye karşı hakkıyla mücadele veren Denizli, Giresun, Akhisar vs. gibi takımları ise bir daha dönmemek kaydıyla düşürürler.

Biz de fazlalıkları yeni çıkanlara verelim. Mesela Yusuf Demir, Eyüp vs vs hatta kuzey liglerinden 2 3 tane Afro alıp verelim.
Yeni çıkanlar asansör olur ise kasımpaşa filan düşmez.
Hatta daha da ileri gideyim, Galatasaraylı ve Trabzonlu teknik direktörleri teşvik edelim.

Fenerin puan kaybettiği maçlar biz, samsun, Eyüp ve göztepe. Ts de son anda puan alıyordu.
Bjk de bizim baskıdan dolayı gurur meselesi yaptı.

Antalya'nın 3 faulle maçı bitirmesi bile komedi

Keza Bodrum kalecisi bugün rakip 10 kişi ve takımı 2-0 önde zaman geçirmeden sarı yiyor ve sınırda olduğunu biliyor

Sivas Aziz-Mecnun zamanı gibi değil bir o çıkabilir, diğerleri ilk sıralar için kapışır

Bize karsi ne oynadi antalya ?

zamanında çelme takmış olmaları ile güncel durumun ne alakası var hüsnücüğüm?

sahada kendi takımının maçı oynanırken, locada fb maçı izleyip kendi taraftarlarından bile tepki çeken bir yönetimi olan, art arda fbli eski topçuları hoca diye getirip getirip duran, fb'e karşı 90 dk'da 3 faul ile oynamış antalyasporluk nasıl bir durum yok?

esas hedef maçı rize olmasına rağmen, o maça kartlarını temizleyen ve bir hafta sonraki gs maçına bilenen ama fbli topçuların yanında jogging yapan alanyasporlu futbolcuları da mı görmedin? geçen sene puan almış. geçen sene. (binbir özür dilediler maçtan sonra).

taa emre belözoğlu hocayken fb'ye çelme takmış + geçen sene yine uyuyarak oynadığı maçta, 1-2 oyuncusunun performansı ve YABANCI VAR HAKEMİ'nin dirayeti sayesinde fb'den puan almış sivasspor'un teknik direktörünün maç sonrası halini hatırlamıyor musun? o sivasspor'un varsa varsa ali koç ile problemi var. özellikle aziz yıldırım döneminde fb ile ne işler çevirdiğini ne çabuk unutmuşsun? daha bir kaç ay önce barış alper'e yapılanı, gs'a karşı oynadıkları maçlarda nasıl oynadıklarını ne çabuk unutmuşsun? şimdi biz bu camiaya nasıl fb'ye yakın diyemeyeceğiz?

zaten bunlar dışında yukarıda yazdığım 8 takımın 4'üne direkt katılıyorsun. diğer 4'ünü de tek tek argumanlar ile yazdım.

esas senin "iş antu'ya dönüyor" demen ve objektivite ayağına bu absürdlükleri unutman ve normalleştirmen hiç olmadı.

Rizeyi biz de yeniyoruz 2 yildir icerde disarda guncel duruma bakarsak ..
Benim kriterimi anlamak icin k.pasa hatay rizeyle fenerin son 20ser macina bakmak yetiyor diger takimlarin hicbiri bu kadar rezalet yasatmadi

Sivas ve Hatay’ın düşüp karagümrüğün çıkmaması elzemdir

Rizeyi biz de yeniyoruz 2 yildir icerde disarda guncel duruma bakarsak ..
Benim kriterimi anlamak icin k.pasa hatay rizeyle fenerin son 20ser macina bakmak yetiyor diger takimlarin hicbiri bu kadar rezalet yasatmadi
Ben argümanlarımı yazdım. Birine bile itiraz etmemişsin.

Ayrıca bizim Rize'yi yeniyor olmamız ne alaka anlamadım gerçekten.

Bir takım (x bir takım), rakibine karşı daha yumuşak oynar, sana karşı dünyadaki son günüymüş gibi hırsla oynar.

Sen o rakibi yine yenebilirsin.

Sen o rakibi yendin diye, yukarıda yazdığım gerçeklik değişmez.

Neyse şimdi maç stresi var, sonra konuşuruz detaylı.

Ben argümanlarımı yazdım. Birine bile itiraz etmemişsin.

Ayrıca bizim Rize'yi yeniyor olmamız ne alaka anlamadım gerçekten.

Bir takım (x bir takım), rakibine karşı daha yumuşak oynar, sana karşı dünyadaki son günüymüş gibi hırsla oynar.

Sen o rakibi yine yenebilirsin.

Sen o rakibi yendin diye, yukarıda yazdığım gerçeklik değişmez.

Neyse şimdi maç stresi var, sonra konuşuruz detaylı.

Mevcut form durumu dedin ya ona istinaden dedim rize maclarini..fenerlilerle konusunca onlar da diyor ki su an siz de devamli yeniyorsunuz rizeyi ..
O yuzden mevcut durumundan ziyade son 5 yili degelendirmek daha saglikli olur dedim..

Ayrica fenere yatiyor dedigin takimlar daha 1 yil once puan almis en kritik haftalarda sivas ve alanya ..
Sempatileri olabilir baskanlari feneeli olabilir ama digerleriyle ayni kefeye asla konulmaz

Pasa, Rize ve Hatay cok bariz. Bunlari zorla ligde de tutuyorlar. Ali destegini cekse hepsi bir daha gelmemek uzere alt liglerin yolunu tutarlar.

Bize karsi ne oynadi antalya ?
Rezil bir takım olsalar da 14 mü 16 mı ne faulu var bize karşı. 1-0'a kadar da fena değildi bence. Penaltıdan sonra tamamen bıraktılar. Demek istediğim 3 faulle maçı bitirmek uğraş ister. İkili mücadeleye girmemiş bir takım koca maç. Bize karşı 5'li diziliş ile çıktılar bir de.

Rezil bir takım olsalar da 14 mü 16 mı ne faulu var bize karşı. 1-0'a kadar da fena değildi bence. Penaltıdan sonra tamamen bıraktılar. Demek istediğim 3 faulle maçı bitirmek uğraş ister. İkili mücadeleye girmemiş bir takım koca maç. Bize karşı 5'li diziliş ile çıktılar bir de.

Dostum abartiyorsunuz..Bu sefer adamlarin eline de koz geciyor olur olmaz herkesi yazinca .. antalya les gibi takim bizim macta da oyleydi hic gol atabilecek gibi durmadilar..

Geri
Üst Alt