fenerbahçe sempatizanlığı gözlemlenen takımlar

Rakipler bize karşı farklı oynuyor diyen mourşnho ya hediye edilen bir maç bodrum maçı.
Souza bir hafta öncesinde maç 2 _ 0 ken süreye oynamaktan cezalı suruma düşüyor bu maçta oynamıyor
Ajeti bu sene bodrum un tüm maçlarında sahada 11 başlarken bu maç yedekte başlıyor. Bu adam ikili mücadele kazanmada davinson un üzerinde.
Bardhi ve fredy son haftaların en formda oyuncusuyken yedek başlıyor
Taylan un oynadığı yerde, sadece uzatmalarda vakit geçirmek için kullanılan erkan değişmez 11 başlıyor ve 2 gole neden oluyor.
Resmen araştırılması gereken bir maç bodrum maçı

Kasımpaşa
Rizespor
Bodrumspor

Fanatiği diyelim.

Alanyaspor
Demirspor
Sivasspor
Antalya
Kayserispor
Demirspor

Sempatizanı 9 takım 18 maç 54 puan garantisi ile sezona başlıyorlar

Fenerbahçe'nin fikstürüne bakarsanız;

Gs ile oynamadan önce, Kasımpaşa,

TS ile oynamadan önce, Bodrumspor

ile oynamaları ayarlanmıştır.

Fb'ye bu önemli derbi maçlarından önce, bu iki takımla hazırlık maçı kıvamında maçlar oynatılarak;

derbi maçlarına dinlenmiş, galip gelmiş, varsa (bir mucize) sarı kart sınırındaki oyuncuları kart görmemiş olarak, pamuklar gibi çıkması amaçlanmıştır.

Dusecek olan bodrumun bu itlere mac satacak kadar goz karartmasina tahammul edemiyorum..Serefsizler tuzunuz kuru olsa anlayacagim yine..Ne yalan soyleyeyim hic boyle yatis beklemiyordum hepsini gevtim fredy ve ajetinin kesilmesi nedir yahu

Milli takımdan dönen oyuncuları varmış dinlendirmişler ulan küme düşüyorsunuz satılıklar sanki kupa macida dinlendiriyorlar. Yallah amatöre bodrum

Dusecek olan bodrumun bu itlere mac satacak kadar goz karartmasina tahammul edemiyorum..Serefsizler tuzunuz kuru olsa anlayacagim yine..Ne yalan soyleyeyim hic boyle yatis beklemiyordum hepsini gevtim fredy ve ajetinin kesilmesi nedir yahu
Böyle yazma yaw, sonra gerçekçiliği kaçıyor. Biz de onlar gibi oluyoruz. :d

Kaleci olayından sonra uyanman gerekiyordu heis burda yazmıştık.

Benim bu sezon gördüğüm en temiz yatıştı Bodrum'un yatışı. Paşa başkanı falan bunlardan tavsiye ister, kıskanır.

bizim yoneticilerde kabahat direk isim ve takim vererek bu kulupler dusmanimiz diyeceksin. bu kuluplerin baskanlarinin sirketlerini ifsa edeceksin herkes boykot edecek. aliden aldigi ihaleler bir tarafinda patlayacak.

bunun baska bir yolu yok herif tum baskanlarini sirketler araciligiyla kendine baglamis

Milli takımdan dönen oyuncuları varmış dinlendirmişler ulan küme düşüyorsunuz satılıklar sanki kupa macida dinlendiriyorlar. Yallah amatöre bodrum
Şimdi Bodrum'un diğer yancı takımlarla oynayacağı maçlara dikkat etmek gerekir.
Alanya - Bodrum = 1 Puan
Bodrum - Antalya = 3 Puan
GS - Bodrum = Hakem Şikesi
Bodrum - Samsun = Hakem doğraması ile puan zorlanır.
Sivas ve Kayseri maçları = İhtiyaca göre maçlar ayarlanır. Ne şiş yanar ne kebap

Her sezon FB'ye direkt +6 puan bırakan şerefsız anadolu kulüpleri varken Sivasspor'a laf edilmesini hiçbir zaman doğru bulmadım.Yiğidolar delikanlı gibi 2 kere Fenerbahçe'den puan alıp şampiyonluktan ettiler. Hak yemeyelim. Satılık anadolu kulüpleri Sivas'a kurban olsunlar.

Seneye Karagümrük falan gelecek. Bu uydu işini aşırı derinleştirdi Ali Koç. Bu heriften kurtulmamız lazım. Böyle lig hiç çekilmiyor insanın keyfi acayip kaçıyor bunla daha ne kadar mücadele edeceğiz.

Geri
Üst Alt