Fenerbahçe Seneye de Avrupa'da Yok İddiası

Unutmusum orasini :D

Yok yok sen doğru söyledin.Ben hata yaptım 13-14'te Arsenal'e elenip UEFA'ya kalmışlardı ama devam edemediler 1.Bir de bu sene gitmiyorlar 2.Ben bu seneyi unutmuşum.Arkadaşın açtığı +1'in cezası olabilir. :D

Bunların Avrupa'ya gitmediği her sene bizim için ligde haksız rekabet. Ben sevinmiyorum açıkçası.

Küme düşmedikten sonra önemi yok.

Bunların Avrupa'ya gitmediği her sene bizim için ligde haksız rekabet. Ben sevinmiyorum açıkçası.

Aynen katılıyorum.11-12'de Fener de biz de Avrupa'da yoktuk.Şampiyon olduk
12-13'te Fener de biz de Avrupa'da baya tur atladık.Şampiyon olduk

ama 13-14'te Biz Avrupa'daydık Fener yoktu.Onlar şampiyon oldu.Avrupa'ya katılabilselerdi yine biz şampiyon olurduk.Bu sene de onun olmasından korkuyorum.Bunların cezasının bir an önce bitmesini istiyorum.

Yok yok sen doğru söyledin.Ben hata yaptım 13-14'te Arsenal'e elenip UEFA'ya kalmışlardı ama devam edemediler 1.Bir de bu sene gitmiyorlar 2.Ben bu seneyi unutmuşum.Arkadaşın açtığı +1'in cezası olabilir. :D

Ben de diyom ne söylüyo bunlar :D

Aynen katılıyorum.11-12'de Fener de biz de Avrupa'da yoktuk.Şampiyon olduk
12-13'te Fener de biz de Avrupa'da baya tur atladık.Şampiyon olduk

ama 13-14'te Biz Avrupa'daydık Fener yoktu.Onlar şampiyon oldu.Avrupa'ya katılabilselerdi yine biz şampiyon olurduk.Bu sene de onun olmasından korkuyorum.Bunların cezasının bir an önce bitmesini istiyorum.
Aynen durum bu. Direk rakibinden en az 6 maç, tur atlarsan en az 8-10 maç daha fazla üst düzey maça çıkıyorsun. Az bir sayı değil bu şampiyonluk yarışında. Üstüne bir de lige konsantre olma durumu var.

Söylediklerinizde haklısınız ama işte bu tür maçları kaldırabilirsen Avrupa'nın en iyilerinden oluyosun.Bizim takım böyle yüksek tempoya alışmaya başladı.Devamı da gelir İnşallah

UEFA şikcilerin ülke içinde ceza almasını sağlamadığı sürece istediğini yapsın güvenilirlik açısından sınıfta kalmış olacak.

Fenerbahçe buna sevinecek kadar vizyonsuz,küçük ve zavallı bir kulüptür.

CAS'ın verdiği cezaya göre gitme hakkı kazandığı 2 yıl gidemeyecekler.Bu haklarını 2013-14 senesinde Arsenal'a elenerek kullandılar ama bu sene ön elemeye dahi almadılar.UEFA nın tavrı net anladığım kadarıyla TFF nin şikecileri küme düşürmesini bekliyorlar.

mali disiplinsizlikten almıyacak bu sefer uefa bence

Bence bu tip haberlerin her zaman çıkması iyi, her zaman onlar bizim hakkımızda atıp tutarlardı biraz da bizimkiler atsın tutsun, ayrıca bu şike konusu varsın hep gündemde kalsın unutturulmasın, onların yerinde biz olsak her gün şike programı yaparlardı..

İnfantino ligde şike yapmış olan fenerbahçe ve diğer kulüplere tff tarafından uygulanan ceza yaptırımlarına bakacak önümüzdeki sene.Aaa o da ne ne ceza var ne bi şey hatta tff tarafından dünyanın en temiz takımı olarak gösterilmeye çalışılmış bir fenerbahçe görecekler karşılarında.İşte o zaman onlar büyük bir sıkıntı çıkacak ortaya.

Bence olması gereken bu zaten eğer bir ceza olacaksa kazandıgı yerden kaybettirip gercekten zarar verici nitelikte olmalıdır ceza dediğin budur

Ama yok öyle bişey sanmam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

UEFA rüşvet yer mi acaba?

Yine... :halloween:

umarım yalandır yeter ulan gitmemeleri ödül onlar için ceza değilki ? ne zaman avrupaya gitseler ligde yamuluyorlar gelen geçen vuruyor adamlara resmen ödül veriliyor yıllardır avrupa hedefi yokki sadece lige odaklanmış oluyorlar

Geri
Üst Alt