Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.642
- 3.964
- 813
Asensio veya Talisca olmasa gol atamaz bunlar. Anadolu takımları 0-0'a maç bağlayabilir dikkatli oynarlarsa..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Burnu patlıcan gibi olanın P de patlıcan gibi olur" sözü ile ilgili fikirlerin?Burnu patican gibi olan adamdan korkacan
"Burnu patlıcan gibi olanın P de patlıcan gibi olur" sözü ile ilgili fikirlerin?
O kadar da değil hocamBaktılar santraforsuz olmuyor,bir telefona bakar.TFF gerekirse Fener için özel madde çıkararak transfer süresini uzatabilir.
Sırf Fener şampiyon olabilsin diye (şike sürecinde) playoff diye bir saçmalık bile çıkardılar bu ülkede.
Fenerbahçe’nin kış transfer döneminde Fransa ekibi Angers’ten 4 milyon euro kiralama bedeli ve zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı 19 yaşındaki Sidiki Chérif’in sözleşmesinde yer alan madde devreye girdi. Genç futbolcunun, sarı-lacivertlilerin Nottingham Forest ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkmasıyla birlikte 18 milyon euro'luk zorunlu satın alma şartı otomatik olarak aktif hale geldi.

Kante'yi niye aldılar hala anlamıyorum. Galatasaray'da yıldız var, biz de büyük bir isim olsun kaygısı galiba. Sidiki de yeni Halland falan olacak potansiyelde bir oyuncu olsa belki anlardım da o ışığı vermiyor hiç bir şekilde.Ben fener başkanı olsam kante ve sidikiyi asla almazdım. Aşırı saçma transfer ikisi de