Haber Fenerbahçe, Sidiki Chérif'i Transfer Etti

Ağır saçmaladılar öyle böyle değil. Bi kere sen en önde net santrafor oynatıp arkasında Talisca Asensio oynatmakla, en önde artık santrafor kullanmayıp direkt Talisca Asensio oynatmak başka şeyler. Talisca Asensio bu ikisi de kitlenmesi kolay oyuncular. Bizim ligin mal TD'lerinden kaynaklı bunlar rahatça alan buluyor. Aptal herifler aldığınız lisansa kafam girsin.

Sidiki Cherifi falan cart curt geç bunları, kim bu. Fener nerede o geniş alanları bulup yardıracak bu bir, gencecik çocuk gelsin Rams Park'ta 5 kilo altına bırakır stresten.

Bu sidikli ellerinde patlarsa Talisca dan başka forvetleri yok ki Talisca da santrafor değil
Uzaktan şutu kestinmi stoperler arasında kaybolur
Çok yanlış adamlara para bağladılar
Santraforsuz şampiyon olamayacagin bir lig formatı var baya puan kaybederler eğer bu sidikli muazzam oynamaz ise

nesiri > sidikli

Baktılar santraforsuz olmuyor,bir telefona bakar.TFF gerekirse Fener için özel madde çıkararak transfer süresini uzatabilir.
Sırf Fener şampiyon olabilsin diye (şike sürecinde) playoff diye bir saçmalık bile çıkardılar bu ülkede.

1000047788.webp

Bu nasil bir ittifak?

Eger bu sidikli her maç çiş yaparsa, bunlara büyük ihtimal önümüzdeki sezon için transfer yasağı gelecek şerefsizoğlu yüzünden, o zaman sidikli ile beraber transfersiz çiş yaparlar bol bol. Var bir hayalimiz.

Fenerbahçe’nin kış transfer döneminde Fransa ekibi Angers’ten 4 milyon euro kiralama bedeli ve zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı 19 yaşındaki Sidiki Chérif’in sözleşmesinde yer alan madde devreye girdi. Genç futbolcunun, sarı-lacivertlilerin Nottingham Forest ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkmasıyla birlikte 18 milyon euro'luk zorunlu satın alma şartı otomatik olarak aktif hale geldi.

Fenerbahçe’nin kış transfer döneminde Fransa ekibi Angers’ten 4 milyon euro kiralama bedeli ve zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı 19 yaşındaki Sidiki Chérif’in sözleşmesinde yer alan madde devreye girdi. Genç futbolcunun, sarı-lacivertlilerin Nottingham Forest ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkmasıyla birlikte 18 milyon euro'luk zorunlu satın alma şartı otomatik olarak aktif hale geldi.

Puhahahaha o nasıl şart lan ilk 11 oynarsa zorunlu satın alma mı koymuşlar :asd:

Böyle rakiplerimiz olduğu için şükretmemiz gerekir. Kante ve buna bağladıkları parayla 4 mevkiye sağlam adam alınırdı.

Ben fener başkanı olsam kante ve sidikiyi asla almazdım. Aşırı saçma transfer ikisi de
Kante'yi niye aldılar hala anlamıyorum. Galatasaray'da yıldız var, biz de büyük bir isim olsun kaygısı galiba. Sidiki de yeni Halland falan olacak potansiyelde bir oyuncu olsa belki anlardım da o ışığı vermiyor hiç bir şekilde.

Fena topçu değil 2-3 seneye iyi seviyeye gelebilir bu çocuk yaşı hakkaten 19 ise

Geri
Üst Alt