fenerbahçe şike vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ibrahim Tarlaoglu

Sarı Üye
Merhaba GSCimbom Üyeleri,

son günlerde Futbol Sitelerinde cogunlukla okumaya basladim ki, Futbolcularimiz Fenerbahce maci ile sezonu kurtmaya calisiyorlarmis. Tüm sezon adam gibi oynasinlar sonrada isterseler iki Fener macinida kaybetsinler. Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?

Feneri yenince ne oluyor ki? Isterlerse kaybetsinler Boyle kucuk seylerle sadece FBliler tatmin olur

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Hayır . Fener maçını kazansak 10 puan mı alacağız ? Ha yenersek seviniriz o ayrı ama fenerliler gibi abartmayız .

Bakarsak bir Derby macimiz kaldi, birde Bursa maci, Bursada demekki Futbolcularda pek umutlu degil deplasman kayiplardan sonra ve göründügü gibide F5 macina yönelmisler

fener bizi rahat yener

Merhaba GSCimbom Üyeleri,

son günlerde Futbol Sitelerinde cogunlukla okumaya basladim ki, Futbolcularimiz Fenerbahce maci ile sezonu kurtmaya calisiyorlarmis. Tüm sezon adam gibi oynasinlar sonrada isterseler iki Fener macinida kaybetsinler. Siz bu konuda ne düsünüyorsunuz?

Sen ciddi ciddi Galatasaraylı mısın?

sezonun kurtarılacak bi yanı olduğunu düşünmüyorum, çok başarısız bir sezonu kurtarabilirsiniz ama bu sezon başarısız olduğumuzu kimse iddia edemez. şampiyonlar liginde gruptan çıkmış, ligde 2. olup gelecek sezon şampiyonlar ligine katılmış bir galatasaraya başarısız gözü ile bakmam. evet şampiyonluğun gitmesi başarı olmayabilir ama başarısızlık asla değil.

şu saatten sonra adı fener olsun başka olsun her maç 3 puanı alıp sezonu en iyi yerde bitirmek gerek, kurtarılacak maç yok, 2. bitirip şampiyonlar ligine direkt gidilecek bir lig var artık.

Iyi mucadele edersek, futbolcular akli basina gelip ve birlik olursa biz onlari affetmeye haziriz..

herkez yanlis yapabilir ama onemli olan dogru yolu bulmak. takima tepki gostermek ve takimin kaybetmesi icin dua etmek taraftarlik degildir..

biz ne zor gunler gorduk, hasan sas, hakan sukur doneminde bile biz bu takima ruhsuz dedik ve hakan sukurun kacirdigi gollerde ona edilen kufurlerin sayisi bilinmez..

1macta pacayi kurtarmak istiyorlarsa, ozaman burda yonetimin pasifligi ve inancligi kaybolmustur ve gerekn yapilir bence..

Biz sadece turkiye liginde mucadele etseydik, bu ruhla sampiyon olurduk ve tepkimiz baska bahara kalirdi, bu takimda hep eksikler olmustu ve bugune denk geldi bu kotu sonuclar..

bu maci mutlak kazanmalilar, fenevlilerin buraya gelip kazanmalarini istemiyorum!

Ciddiye alıp yazan olmuş.

Banlayın bu kuşu.

Ne duruyorsunuz

BlueTapatalk

Galatasaray, Fenerbahçe'yi hiç bir zaman ciddiye almaz.

Forumları karıştıranlar var.

Cik cik cik. Kus sesleri duyuyorum.

Konuyu müsadenizle kapatıyorum, amacı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt